Program afiliere ecovent.ro - 2Performant
Screenshot of ecovent.ro

ecovent.ro affiliate program

Ranking

261st

General

35th

Category

Commission

7.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

16 days

Description

Suntem o companie dedicată promovării și comercializării unei game variate de produse menite să asigure o calitate optimă a aerului în mediul interior. Cu o experiență de aproape 7 ani în domeniu, ne-am concentrat asupra oferirii de produse de calitate înaltă și asigurării unei experiențe remarcabile pentru clienții noștri. DE CE NOI? Gama Extinsă de

Read More

Suntem o companie dedicată promovării și comercializării unei game variate de produse menite să asigure o calitate optimă a aerului în mediul interior. Cu o experiență de aproape 7 ani în domeniu, ne-am concentrat asupra oferirii de produse de calitate înaltă și asigurării unei experiențe remarcabile pentru clienții noștri.

DE CE NOI?

Gama Extinsă de Produse:

Oferim soluții complete pentru îmbunătățirea calității aerului, precum sisteme de ventilare cu recuperare de căldură, purificatoare, umidificatoare și ventilatoare de baie. La noi, clienții găsesc tot ce au nevoie pentru a se asigura că mediul de viață este în conformitate cu cele mai înalte standarde de sănătate.

Experiență Solidă în Domeniu:

Cu o prezență de aproape 7 ani pe piață, am acumulat o vastă expertiză în industrie. Ne mândrim cu faptul că am fost mereu orientați către calitate, atât în ceea ce privește produsele noastre, cât și serviciile oferite.

Departamente Specializate:

Pentru a ne asigura că experiența clienților cu produsele noastre este una fără probleme, am creat departamente specializate de service și montaj. Astfel, clienții pot rezolva toate aspectele legate de calitatea aerului într-un singur loc, beneficiind de suportul nostru dedicat.

CUI NE ADRESĂM?

Clienții noștri sunt persoane informate și preocupate de sănătatea lor, de obicei cu vârste cuprinse între 25 și 60 de ani. Aceștia caută soluții preventive sau remedii eficiente pentru îmbunătățirea calității aerului în locuințele lor. De obicei se confruntă cu igrasie, mucegai, alergii sau locuiesc în zone cu un nivel ridicat de poluare.

Categorii de produse:

  • sisteme de ventilare cu recuperare de căldură
  • purificatoare
  • umidificatoare
  • ventilatoare de baie
  • monitoare de calitatea a aerului
  • accesorii ventilație

Comision afiliați: 7%

Rata de retur: sub 2%

Transport gratuit la comenzi mai mari de 999 lei

Plata în rate prin: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance

Feed-ul de produse: https://ecovent.ro/wp-content/uploads/woo-feed/google/xml/merchant.xml

Chat-ul este folosit pentru suport, nu pentru vânzări. Oamenii au nevoie de informații tehnice despre produsele din categoria recuperatoare de căldură.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.