Program afiliere dualstore.ro - 2Performant
Screenshot of www.dualstore.ro

dualstore.ro affiliate program

Ranking

74th

General

8th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

25 days

Description

Magazin Online Telefoane Mobile, Casti, Accesorii si alte Gadgeturi Povestea DualStore a inceput in 2007, iar de atunci si pana in prezent am evoluat si ne-am adaptat cerintelor pietei pentru a asigura o experienta de calitate clientilor nostri. Asa cum va sugereaza si numele, povestea DualStore a inceput odata cu aparitia telefoanelor dual-sim, insa in prezent, pe

Read More

Magazin Online Telefoane Mobile, Casti, Accesorii si alte Gadgeturi

Povestea DualStore a inceput in 2007, iar de atunci si pana in prezent am evoluat si ne-am adaptat cerintelor pietei pentru a asigura o experienta de calitate clientilor nostri. Asa cum va sugereaza si numele, povestea DualStore a inceput odata cu aparitia telefoanelor dual-sim, insa in prezent, pe langa gama foarte variata de telefoane dual-sim, comercializam si telefoane rezistente, tablete smartphone-uri 5G, drone, televizoare smart, gageturi de ultima generatie pentru casa, trotinete electrice, ceasuri si bratari inteligente, casti sau boxe wireless, camere si oglinzi auto smart, aspiratoare inteligente, tv-box-uri cu android si multe alte accesorii.

Ingredientul de succes pentru povestea DualStore

Un alt ingredient de succes in povestea DualStore este alcatuit din serviciile profesionale pe care le punem la dispozitie: consultanta de specialitate si consultanta tehnica despre functionalitatea articolelor comercializate in vederea alegerii celor mai potrivite produse pentru dorintele clientilor, service autorizat pentru repararea produselor in cel mai scurt termen prevazut de legislatia in vigoare si livrarea comenzilor in 24/48 de ore lucratoare prin intermediul partenerilor logistici. Si pentru ca povestea DualStore sa fie completa, cel mai important rol in intreaga activitate il are echipa noastra! O echipa tanara, perseverenta, care incearca mereu sa asigure cele mai bune servicii si solutii pentru fiecare client.

Ceea ce ne deosebeste fata de alte magazine online este faptul ca suntem mereu aproape de clientii nostri, astfel puteti sa ne contactati prin intermediul Chatului online de pe site-ul nostru, prin aplicatia Whatsapp, telefonic pe linia de callcenter sau prin e-mail pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la fiecare dintre produsele sau serviciile DualStore.

Colaborarea directa cu furnizorii din China si Europa ne ofera posibilitatea de a aduce pe piata multe produse in exclusivitate si ne ofera privilegiul de avea preturi competitive. Suntem activi in mediul online si mereu in tema cu noutatile, astfel multe dintre produsele care urmeaza sa fie lansate pe piata la noi deja le gasiti disponibile la precomanda, fara a fi nevoie de plata unui avans.

Avand in vedere stabilitatea pe care am acumulat-o de-a lungul anilor, magazinul DualStore va ofera posibilitatea de a achita si de a comanda prin diferite metode, reusind astfel sa indeplinim dorintele tuturor. Puteti sa comandati fie direct pe site-ul nostru foarte intuitiv, fie telefonic sau prin chatul si aplicatia whatsapp, iar in ceea ce priveste metodele de plata, puteti sa achitati ramburs, la livrarea comenzii, cu cardul online, prin transfer bancar sau chiar si in rate.

Va asteptam cu drag pe magazinul nostru online pentru a descoperi toate produsele din universul DualStore!

Rata de retur este sub 3%, public tinta intre 14 si 65 ani, barbati cat si femei. Deoarece avem o gama larga de produse, se adreseaza unui public larg.

media cosului este in jur de 1000 lei

Fluxul importurilor de marfa este saptamanal, produse noi sunt postate tor la 2-3 zile.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.