Program afiliere crockpot-romania.ro/ - 2Performant
Screenshot of www.crockpot-romania.ro

crockpot-romania.ro/ affiliate program

Ranking

250th

General

27th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

18 days

Description

Cu aparatul de gătit electric Crock-Pot se pot pregăti o gamă largă de rețete: de la ciorbe, supe, fripturi și feluri principale, la aperitive apetisante, preparate vegetariene și deserturi delicioase. Datorită conceptului revoluționar de slow cooking, gătitul la temperaturi reduse, se mențin în întregime nutrienții în mâncare și obţii în acest fel o mâncare sănătoasă

Read More

Cu aparatul de gătit electric Crock-Pot se pot pregăti o gamă largă de rețete: de la ciorbe, supe, fripturi și feluri principale, la aperitive apetisante, preparate vegetariene și deserturi delicioase. Datorită conceptului revoluționar de slow cooking, gătitul la temperaturi reduse, se mențin în întregime nutrienții în mâncare și obţii în acest fel o mâncare sănătoasă și gustoasă.

Promovează magazinul online https://www.crockpot-romania.ro și câștigă comisioane de 5% pentru fiecare vânzare direcționată prin intermediul instrumentelor tale de promovare.

Ai multiple opțiuni de a promovare produsele Crock-Pot:
– site-uri sau bloguri pe care le deții
– website-uri de vouchere, cupoane & cashback
– forumuri și conturi de Social Media
– campanii de tip PPC
– Paid Social Media

Îți punem la dispoziție instrumente de promovare în cadrul rețelei de afiliere 2Performant. Înscrie-te acum ca afiliat și începe promovarea produselor Crock Pot! Succes!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.