Program afiliere conectica.ro - 2Performant
Screenshot of www.conectica.ro

conectica.ro affiliate program

Ranking

318th

General

40th

Category

Commission

6.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

6 days

Description

Conectica.ro este marca inregistrata Impact Advertising SRL. Cu o vechime de peste 13 ani pe piata produselor de conectica, retelistica PC ne mandrim ca putem oferi peste 20.000 de produse, marea lor majoritate fiind importate direct de catre noi. Astfel, firma noastra este importator si distribuitor pentru marcile Roline-Value, Delock si Lindy! De asemenea, este

Read More

Conectica.ro este marca inregistrata Impact Advertising SRL.

Cu o vechime de peste 13 ani pe piata produselor de conectica, retelistica PC ne mandrim ca putem oferi peste 20.000 de produse, marea lor majoritate fiind importate direct de catre noi. Astfel, firma noastra este importator si distribuitor pentru marcile Roline-Value, Delock si Lindy! De asemenea, este certificata ca “distribuitor Gold” pentru produsele TP-Link. Toti partenerii nostri externi ofera certificate de conformitate pentru piata europeana, garantand astfel calitatea produselor proprii.

Servicii oferite clientilor:
– Garantie
– Suport tehnic
– Livrare rapida prin curier
– Ridicare din showroom
– Conditii speciale clienti Corporate
– Transport gratuit pentru comenzile de minimum 300 lei in Bucuresti si 500 lei in tara

Cum puteti promova produsele noastre?

– Prin articole pe blogul sau site-ul personal – review-uri, teste, articole de tip how-to si recomandari ale produselor disponibile pe conectica.ro. Pentru orice aveti nevoie ca sa cresteti nivelul de cunostinte al utilizatorilor de produse de conectica retelistica PC prin content de calitate, va puteti baza pe siportul nostru tehnic
– Prin Facebook: poti folosi acest canal de promovare, atat organic cat si platit. Daca primesti intrebari de la clienti referitoare la noi si ai nevoie de ajutor, te rugam sa ii directionezi spre adresa de e-mail: comenzi@conectica.ro (intrebari despre comenzi, livrarea produselor etc.) sau suport@conectica.ro pentru intrebari tehnice.
– Prin proiecte inedite – ne-am bucura sa primim cat mai multe propuneri de colaborari de la voi.
– Prin Google Adwords, excepție Search si DSA. Ai voie sa promovezi produsele doar prin intermediul campaniilor de Google Display, folosind atat bannere cat si anunturi text.

Comision 6%.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.