ciel.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.ciel.ro

ciel.ro affiliate program

Ranking

508th

General

60th

Category

Commission

20.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

CIEL V7 este cel mai performant software financiar-contabil, avand la baza o tehnologie noua. In acest fel, beneficiezi de mobilitate mult mai ridicata. Software-ul iti permite sa implementezi fluxuri de business foarte complexe. In plus, toate modulele CIEL V7 sunt integrate, astfel incat lucrezi pe aceeasi baza de date. Cu o interfata foarte atragatoare si

Read More

CIEL V7 este cel mai performant software financiar-contabil, avand la baza o tehnologie noua. In acest fel, beneficiezi de mobilitate mult mai ridicata. Software-ul iti permite sa implementezi fluxuri de business foarte complexe. In plus, toate modulele CIEL V7 sunt integrate, astfel incat lucrezi pe aceeasi baza de date.

Cu o interfata foarte atragatoare si intuitiva, CIEL V7 iti asigura un plus de eficienta in operarea documentelor. Deoarece stim ca mediul de business este unul dinamic, CIEL V7 iti ofera posibilitatea sa devalidezi datele deja introduse in cazul in care doresti sa modifici anumite valori.

Indiferent de domeniul tau de activitate, ai posibilitatea de a realiza customizari si de a genera raportari. Stim cat de importanta este confidentialitatea datelor si, de aceea, CIEL V7 iti ofera posibilitatea de a acorda, sau restrictiona, drepturi de utilizare.

Folosind CIEL V7 vei putea beneficia si de:
• Cursuri gratuite de initializare in utilizarea aplicatiilor la achizitie
• Cursuri de perfectionare, asistenta telefonica, asistenta remote, asistenta la sediul clientului sau la sediul CIEL Romania
• Contracte de abonament flexibile
• Beneficii si discount-uri pentru membrii CECCAR la achizitionarea licentei
• Programe de fidelizare

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.