Program afiliere aliensurface.ro - 2Performant
Screenshot of aliensurface.ro

aliensurface.ro affiliate program

Ranking

320th

General

35th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

23 days

Description

Alien Surface = firma romaneasca producatoare de folii de protectie pentru telefoane, ceasuri, laptopuri etc – orice gadget in principiu – pana si borduri auto. In ziua in care se lanseaza un telefon nou pe piata, vom avea si matritele pentru folii de protectie pt acesta. Folosim tehnologie de ultima ora pentru taiere perfecta a

Read More

Alien Surface = firma romaneasca producatoare de folii de protectie pentru telefoane, ceasuri, laptopuri etc – orice gadget in principiu – pana si borduri auto. In ziua in care se lanseaza un telefon nou pe piata, vom avea si matritele pentru folii de protectie pt acesta.
Folosim tehnologie de ultima ora pentru taiere perfecta a foliilor (nu la milimetru, ci la nanomentru). Materialul folosit de ei este patentat de NASA si folosit de acestia si de catre armata americana pt protectia aparatelor de zbor.
Produsul este considerat unul premium pe piata locala (detalii aici –> https://www.aliensurface.ro/aliensurface.html )

Un client potential pentru noi este cineva care are telefon mobil de valoare medie sau mare si vrea sa il protejeze. 🙂 Sounds like anyone you know? 🙂
Core target-ul nostru are un accent masculin (peste 60% din clienti sunt barbati), cu varsta intre 25-44 de ani (60% din total), dar avem desigur din toate varstele.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.