a2t.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.a2t.ro

a2t.ro affiliate program

Ranking

81st

General

8th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

28 days

Description

ATU TECH este cea mai dinamica companie din comertul online cu sisteme de securitate, care are ca principal scop acela de a oferi clientilor cele mai noi tehnologii si solutii de securitate la o calitate ridicata si la un pret corect. Astfel, începand cu anul 2011, ATU TECH comercializeaza o gama variata de produse: sisteme

Read More

ATU TECH este cea mai dinamica companie din comertul online cu sisteme de securitate, care are ca principal scop acela de a oferi clientilor cele mai noi tehnologii si solutii de securitate la o calitate ridicata si la un pret corect.

Astfel, începand cu anul 2011, ATU TECH comercializeaza o gama variata de produse: sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma la efractie, dispozitive de control acces si pontaj pentru vile si sedii de firma, automatizari de porti culisante / batante si bariere electromecanice, sisteme de videointerfonie si sonorizare, sisteme antifurt pentru magazine, destinate celor ce doresc sa isi protejeze afacerea si caminul.

De la lansare si pana in prezent, ATU TECH a devenit unul dintre cele mai importante magazine online din Romania datorita calitatatii serviciilor asigurate de un personal tehnic competent, ce va poate ajuta atat in asamblare, cat si in alegerea produsului potrivit. Experienta noastra se masoara prin rezultatele recunoscute si prin miile de clienti multumiti de colaborare si de produsele achizitionate.

www.a2t.ro a castigat in 2015 si 2016 premiul 1 la Gala GPEC, categoria “Supraveghere video si securitate”.

De ce sa te afiliezi magazinului online www.a2t.ro ?
1. pentru ca suntem lideri de piata in domeniul securitatii si a supravegherii video
2. pentru ca avem cea mai mare cifra de afaceri din domeniu
3. pentru ca noi crestem intr-un an cat altii in 3
4. pentru avem o valoare medie a cosului mai mare decat in oricare alt domeniu de online shopping
5. pentru ca avem in medie 72 de comenzi pe zi

Ai nevoie de suport sau informatii suplimentare despre produse? Contacteaza-ne si iti vom oferi toate detaliile necesare. Iti putem oferi chiar bannere pe orice dimensiune cu produsele noastre!

Incepand cu data de 7 iulie 2017, nu mai acceptam promovare prin AdWords.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.