Program afiliere niculescu.ro - 2Performant
Screenshot of www.niculescu.ro

niculescu.ro affiliate program

Ranking

456th

General

26th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

44 days

Description

Editura NICULESCU, înfiinţată în anul 1993, are o ofertă extrem de variată de titluri din domenii editoriale precum: Cărţi pentru copii, Self-Help (Dezvoltare personală, Familie şi Parenting, Sănătate, Profesie), cărţi de Informare (Actualitate, Afaceri, Cultură generală, Autocunoaştere), Ficţiune, Limbi străine (cursuri pentru începători şi avansaţi, ghiduri de conversaţie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru copii şi

Read More

Editura NICULESCU, înfiinţată în anul 1993, are o ofertă extrem de variată de titluri din domenii editoriale precum: Cărţi pentru copii, Self-Help (Dezvoltare personală, Familie şi Parenting, Sănătate, Profesie), cărţi de Informare (Actualitate, Afaceri, Cultură generală, Autocunoaştere), Ficţiune, Limbi străine (cursuri pentru începători şi avansaţi, ghiduri de conversaţie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru copii şi adulţi), Dicţionare monolingve şi bilingve, Auxiliare şcolare, Hărţi turistice şi rutiere, Ghiduri de călătorie etc.

În acelaşi timp, Editura NICULESCU este partener şi distribuitor OXFORD UNIVERSITY PRESS în România, ceea ce face ca o ofertă completă de titluri pentru învăţarea şi predarea limbii engleze (manuale, dicţionare, gramatici etc.) să fie accesibilă publicului larg, manuale pentru toate nivelurile de studiu sau cărţi de interes general. Titlurile noastre beneficiază pe www.niculescu.ro de REDUCERI de până la 77%, promoţii, oferte speciale, vouchere de reducere etc.

Transportul este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 100 de lei. Livrarea se face în termen de 2-3 zile lucrătoare, oriunde în ţară. Modalităţi de plată acceptate pe www.niculescu.ro : ramburs, plata cu cardul. Adresabilitate generală, pentru orice vârstă şi domeniu de interes, în funcţie de specificul cărţii. O varietate de titluri încadrate în domeniile principale ale editurii (limbi străine, dicţionare, cărţi pentru copii , auxiliare şcolare, utilitare sănătate sau profesie, carte de informare, beletristică, ghiduri de călătorie, hărţi etc.). Editura NICULESCU acordă afiliaţilor un comision de 10%, cu o perioadă de recurenţă de 30 de zile! Acceptam promovarea prin Facebook, AdWords si E-mail Marketing. Spor la conversii!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.