Program afiliere edituratrei.ro - 2Performant
Screenshot of www.edituratrei.ro

edituratrei.ro affiliate program

Ranking

363rd

General

23rd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

46 days

Description

Editura TREI a apărut la jumătatea deceniului ’90, într-o perioadă în care piaţa editorială românească de-abia se dezmorţea, încercând să se reabiliteze după lunga penurie de carte din perioada comunistă. Iniţiatorii ei, Vasile Dem. Zamfirescu, profesor de psihanaliză la Facultatea de Filosofie şi Silviu Dragomir, proaspăt absolvent al acestei facultăţi, veneau dintr-o zonă culturală care

Read More

Editura TREI a apărut la jumătatea deceniului ’90, într-o perioadă în care piaţa editorială românească de-abia se dezmorţea, încercând să se reabiliteze după lunga penurie de carte din perioada comunistă.

Iniţiatorii ei, Vasile Dem. Zamfirescu, profesor de psihanaliză la Facultatea de Filosofie şi Silviu Dragomir, proaspăt absolvent al acestei facultăţi, veneau dintr-o zonă culturală care fusese afectată în modul cel mai grav de ideologie şi interdicţie. Şi-au propus să publice psihanaliză, un gen de carte aproape inexistent până în acel moment în România. Ideea s-a bucurat de succes, “”Biblioteca de psihanaliză”” a editurii devenind o autoritate în domeniu şi oferind cititorilor români, în premieră, ediţii complete ale operelor lui S. Freud şi C. G. Jung, mai întâi, iar apoi serii de autori fundamentali precum F. Dolto, D. Winnicott, M. Klein etc.

Acesta a fost doar începutul. Pe măsură ce s-a extins portofoliul teoretic (psihologie academică, psihologie practică, eseu), s-a dezvoltat şi un departament de ficţiune, bazându-se iniţial pe o selecţie de romane cu tentă psihologică, strâns legată de specificul editurii, după care aria tematică s-a diversificat.

Din 2007, TREI a devenit un grup editorial care include alte două edituri: Pandora M si Lifestyle Publishing.

Transportul gratuit peste 200 de lei, livrare prin curier rapid a coletelor cu cartile cumparate de cititori de la oricare dintre editurilor grupului: www.edituratrei.ro, www.pandoram.ro sau www.lifestylepublishing.ro

Orice pasionat de lectura poate gasi titluri interesante in colectiile Grupului Editorial TREI: de la fictiune, psihologie, la istorie, carte pentru copii, literatura de lifestyle, fantasy, poezie, carti educative si ghiduri practice. Bestellers-uri internationale si carti scrise de autori romani talentati.

Comision 10% si durata cookie 1 luna.

Vom face tot posibilul pentru a asigura un flux rapid al informatiilor si comisioanelor catre afiliati, pentru comenzile pe care cu ajutorul lor le vom genera pentru titlurile Grupului Editorial TREI.

Acceptam promovarea prin AdWords, Facebook Ads si e-mail marketing.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.