Program afiliere edituraparalela45.ro/ - 2Performant
Screenshot of www.edituraparalela45.ro

edituraparalela45.ro/ affiliate program

Ranking

212th

General

14th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

3 days

Description

Cărțile bune nu se demodează niciodată! Acesta este motivul pentru care suntem încrezători în succesul colaborării pe care am putea-o iniția, deoarece Editura Paralela 45 este unul dintre cei mai importanți actori ai industriei de carte din România, câștigând, de-a lungul celor treizeci de ani de prezență pe piață, numeroase premii și având la activ

Read More

Cărțile bune nu se demodează niciodată! Acesta este motivul pentru care suntem încrezători în succesul colaborării pe care am putea-o iniția, deoarece Editura Paralela 45 este unul dintre cei mai importanți actori ai industriei de carte din România, câștigând, de-a lungul celor treizeci de ani de prezență pe piață, numeroase premii și având la activ peste 20 de milioane de exemplare vândute.

Mottoul nostru este „O editură pentru generații” – cărțile pe care le elaborăm, în toate cele patru arii comerciale principale, se adresează cititorilor de toate vârstele, însoțind copii din etapa învățării scrisului și cititului, alături de părinții și profesorii lor, până la etapa pregătirilor pentru admiterea la universități de prestigiu.

Îi încurajăm pe cititorii noștri să caute cărțile pe care să le iubească și să transmită iubirea de carte celor dragi lor, astfel încât Ziua Cititului să nu fie doar un eveniment anual, ci un ritual zilnic.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.