Program afiliere edituracorint.ro - 2Performant
Screenshot of edituracorint.ro

edituracorint.ro affiliate program

Ranking

272nd

General

19th

Category

Commission

9.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

9 days

Description

La Editura Corint, pasiunea pentru cărți ne unește și ne inspiră să explorăm lumi fără limite. Specializați într-o gamă variată de genuri – de la captivantele cărți de istorie, care aduc trecutul la viață, la romanele de ficțiune comercială care vă vor ține cu sufletul la gură, fantesy care deschide porți către universuri neexplorate, până

Read More

La Editura Corint, pasiunea pentru cărți ne unește și ne inspiră să explorăm lumi fără limite. Specializați într-o gamă variată de genuri – de la captivantele cărți de istorie, care aduc trecutul la viață, la romanele de ficțiune comercială care vă vor ține cu sufletul la gură, fantesy care deschide porți către universuri neexplorate, până la titlurile young adult care vorbesc inimilor tinere și colecțiile noastre speciale pentru copii și materialele educaționale inovatoare – avem ceva special pentru fiecare cititor.

 

De ce să devii afiliat al Editurii Corint?

Comisioane atractive: Oferim comisioane competitive pentru fiecare vânzare realizată prin linkurile tale afiliate, recunoscând și răsplătind efortul tău de a ne promova cărțile.

Diversitatea portofoliului: Indiferent de nișa ta, vei găsi la noi cărți care să rezonanțe cu audiența ta, sporind șansele de conversie și maximizând potențialul de câștig.

Materiale de marketing personalizate: Punem la dispoziție bannere, imagini și texte promoționale care să te ajute să comunici eficient cu publicul tău.

Suport dedicat: Echipa noastră de suport pentru afiliați este întotdeauna disponibilă să te ajute cu sfaturi și răspunsuri la întrebările tale.

Plăți prompte și transparente: Ne angajăm să procesăm comisioanele rapid și transparent, asigurându-te că efortul tău este mereu apreciat la justa valoare.

Nu preluăm comenzi prin chat.

Alătură-te comunității noastre de afiliați și ajută-ne să ducem pasiunea pentru lectură mai departe, în inimile și casele cititorilor din întreaga lume. Fie că ești blogger, influencer sau pur și simplu un iubitor de cărți cu o comunitate online, ești binevenit în programul nostru.

Descoperă puterea cărților de a schimba vieți și bucură-te de oportunitatea de a câștiga în același timp! Începe să promovezi Editura Corint astăzi și scrie-ți propria poveste de succes alături de noi!

 

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.