Program afiliere crimescenepress.ro - 2Performant
Screenshot of www.crimescenepress.ro

crimescenepress.ro affiliate program

Ranking

471st

General

26th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

CRIME SCENE PRESS este singura editură din ţară cu un program dedicat în exclusivitate literaturii mystery&thriller. Printr-o selecţie riguroasă a titlurilor, girată de către George Arion, cel mai bun scriitor de suspans din România, editura urmărește promovarea genului în rândul cititorilor, arătând faptul că mystery&thriller este, de multe ori, o expresie literară la fel de

Read More

CRIME SCENE PRESS este singura editură din ţară cu un program dedicat în exclusivitate literaturii mystery&thriller. Printr-o selecţie riguroasă a titlurilor, girată de către George Arion, cel mai bun scriitor de suspans din România, editura urmărește promovarea genului în rândul cititorilor, arătând faptul că mystery&thriller este, de multe ori, o expresie literară la fel de valoroasă ca oricare alta. Planul editorial cuprinde atât autori români cât și străini, clasici, dar și contemporani, care reprezintă repere de valoare pentru timpul sau spaţiul cultural din care provin.

Publicul tinta este format din persoane cu studii peste medie, pasionati de carti si lectură, preponderent femei, cu venituri peste medii.

Rata de conversie a site-ului este 0,74

Bonul mediu este de aprox. 100 ron

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.