Program afiliere clb.ro - 2Performant
Screenshot of www.clb.ro

clb.ro affiliate program

Ranking

204th

General

13th

Category

Commission

9.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

20 days

Description

Buna, Noi suntem CLB (Compania de Librarii Bucuresti si suntem cel mai longeviv brand prezent pe piata romaneasca de retail de carte, cu 70 de ani de activitate continua si cu clienti din trei generatii: bunci, parinti si copii. Compania de Librarii Bucuresti inseamna mai mult decat traditie, inseamna diversitate si adaptare permanenta la nevoile

Read More

Buna,

Noi suntem CLB (Compania de Librarii Bucuresti si suntem cel mai longeviv brand prezent pe piata romaneasca de retail de carte, cu 70 de ani de activitate continua si cu clienti din trei generatii: bunci, parinti si copii.

Compania de Librarii Bucuresti inseamna mai mult decat traditie, inseamna diversitate si adaptare permanenta la nevoile si asteptarile clientului. Astfel, am ajuns azi la un portofoliu de 65 000 de articole si o gama variata de produse care completeaza in mod armonios oferta de carte cu cadouri deosebite, instrumente de scris, decoratiuni, jucarii, genti, papetarie, cosmetice, ceai sau cafea.

De ce sa promovezi clb.ro ? Pentru ca oferim 9% comision din vanzare, 30 de zile cookie life si plata corecta si rapida a comisioanelor (saptamanal, la 15 zile de la inregistrarea comenzii).

Acceptam promovarea prin campanii PPC, Google Ads si Facebook cu urmatoarele exceptii: pentru Google Ads nu permitem folosirea de cuvinte cheie ce au legatura cu Brandul CLB (clb, librarii clb, libraria clb bucuresti, clb bucuresti, libraria clb, clb librarii, librarie clb, compania de livrarii bucuresti, clb.ro ,clb ro, clb librarie, librariile clb, etc.). In rest, ne poti promova oricum doresti, insa pentru newslettere ce contin doar produsele noastre am dori sa le vedem inainte.

Suntem prietenosi, flexibili si deschisi la orice tip de propunere pe care ai vrea sa ne-o faci.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.