Program afiliere libhumanitas.ro - 2Performant
Screenshot of www.libhumanitas.ro

libhumanitas.ro affiliate program

Ranking

231st

General

17th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

53 days

Description

Pe perioada eventului Black Friday 2021 la care vom participa in intervalul 12-14 noiembrie 2021, comisionul oferit afiliatilor va fi marit la 15% pentru comisioanele valide in aceste 3 zile de promotie. De altfel, la finalul promotiei vom acorda premii in functie de performante pentru Top 3 afiliati care vor aduce cele mai multe conversii

Read More

Pe perioada eventului Black Friday 2021 la care vom participa in intervalul 12-14 noiembrie 2021, comisionul oferit afiliatilor va fi marit la 15% pentru comisioanele valide in aceste 3 zile de promotie. De altfel, la finalul promotiei vom acorda premii in functie de performante pentru Top 3 afiliati care vor aduce cele mai multe conversii valide in intervalul mai sus mentionat, 13-16 noiembrie. Premiul I – 10 carti Humanitas / Humanitas Fiction la alegere, Premiul II – 7 carti Humanitas / Humanitas Fiction la alegere, Premiul III – 5 carti Humanitas / Humanitas Fiction la alegere.

LibHumanitas face parte din societatea Librariile Humanitas, iar alaturi de Editura Humanitas, Humanitas Multimedia si Humanitas Fiction formeaza Grupul Humanitas. Reteaua de librarii Humanitas a fost infiintata in 1993 si dispune de 17 librarii fizice și o librărie online, care comercializeaza cartile Humanitas si ale altor 300 de edituri, audiobook-uri, ebook-uri, muzica, filme, jocuri, etc., fiind prima tentativa privata de a sparge monopolul statului in domeniul difuzarii de carte.

LibHumanitas este singura librărie online care distribuie ebook-urile și mp3-urile Humanitas, fiind și librăria online care are cele mai atractive oferte și cea mai rapidă livrare pentru cărțile editurilor Humanitas.

Lucian Boia, Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Dan C. Mihăilescu, Neagu Djuvara, Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu, Vlad Zografi, Ana Blandiana, sau colecțiile de știință, filosofie sau de literatură – Raftul Denisei, sunt nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare pentru iubitorii de carte.

Beneficiile programului de afiliere pe libhumanitas.ro:
– comison general acordat afiliaților de 10% la orice produs de pe site, indiferent de categoria din care face parte
– rată de retur mică
– puteți alege dintr-o selecție variată de instrumente de promovare permanent actualizate
– primiți săptămânal informații despre lansările de campanii

Comisionul acordat afiliatilor este de 10%, cu o perioada de recurenta de 30 de zile!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.