Program afiliere eventbook.ro - 2Performant
Screenshot of eventbook.ro

eventbook.ro affiliate program

Ranking

390th

General

24th

Category

Commission

2.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

73 days

Description

Eventbook.ro este un site destinat comercializarii de bilete pentru orice tip de eveniment: concerte, teatru, cinema, sport, târguri și conferințe. Peste 80% dintre biletele vândute prin eventbook sunt în format e-ticket, livrate pe e-mail, ce permit accesul la eveniment doar prin prezentarea lor pe telefon sau imprimate acasă. Pentru organizatorii de evenimente, Eventbook oferă soluții

Read More

Eventbook.ro este un site destinat comercializarii de bilete pentru orice tip de eveniment: concerte, teatru, cinema, sport, târguri și conferințe.

Peste 80% dintre biletele vândute prin eventbook sunt în format e-ticket, livrate pe e-mail, ce permit accesul la eveniment doar prin prezentarea lor pe telefon sau imprimate acasă.

Pentru organizatorii de evenimente, Eventbook oferă soluții complete de ticketing și acces la eveniment (vânzare online, vânzare în locație, echipamente de vânzare și scanare, servicii conexe – realizare carduri, badge-uri, bilete personalizate, brățări acces, servicii de fiscalizare), având încredere în noi pentru soluții standard sau custom Institutul Francez (Cinema Elvire Popesco), fabrica, Club Control, POINT, România Film, cele mai importante festivaluri de film: Les Films De Cannes a Bucarest, Anim’est, One World Romania, organizatori de festivaluri muzicale şi târguri.

Avantajele oferite afiliatilor Eventbook:
– comision 2% din valoarea comenzii
– perioada de recurenta de 30 de zile
– aprobarea comisioanelor in 7 – 10 zile
– bannere custom la cerere

Afiliaţii de top pot beneficia de vouchere de reducere pe eventbook.ro sau gratuităţi la anumite evenimente (pentru care se obţin rezultate foarte bune sau altele, la alegere, după aprobarea organizatorilor).

Promovarea prin Facebook si E-Mail Marketing este permisa.

Spor la conversii!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.