cartepedia.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of cartepedia.ro

cartepedia.ro affiliate program

Ranking

71st

General

7th

Category

Commission

12.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

2 days

Description

Cartepedia este o librărie online care și-a început activitatea in 2014. Oferim pasionaților de lectură o platformă care îmbină avantajele unei librării fizice – librari cu experiență, care vin în ajutorul clientului – cu beneficiile unui e-commerce – reduceri și cumpărături rapide. Programul nostru de afiliate marketing este deschis tuturor afiliaților din zona culturală și

Read More

Cartepedia este o librărie online care și-a început activitatea in 2014.
Oferim pasionaților de lectură o platformă care îmbină avantajele unei librării fizice – librari cu experiență, care vin în ajutorul clientului – cu beneficiile unui e-commerce – reduceri și cumpărături rapide.

Programul nostru de afiliate marketing este deschis tuturor afiliaților din zona culturală și de entertainment. Dorim să găsim parteneri pe care putem să ne putem baza și care să ne ajute să creștem vizibilitatea librăriei și engagementul clienților cu ofertele noastre.

Garantăm seriozitate și promptitudine nu doar în comunicare, dar și în ce privește alimentarea materialelor necesare de promovare și aprobarea conversiilor efectuate.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.