Program afiliere yves-rocher.ro - 2Performant
Screenshot of www.yves-rocher.ro

yves-rocher.ro affiliate program

Ranking

307th

General

32nd

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

29 days

Description

Compania Yves Rocher, parte a Grupului Rocher, o intreprindere familiala infiintata în anul 1959 în Franța, este una dintre cele mai cunoscute marci de cosmetica la nivel mondial, fiind prezenta in 90 de țări din intreaga lume si avand peste 40 de milioane de clienti. Yves Rocher este marca de cosmetice numarul 1 in Franta.

Read More

Compania Yves Rocher, parte a Grupului Rocher, o intreprindere familiala infiintata în anul 1959 în Franța, este una dintre cele mai cunoscute marci de cosmetica la nivel mondial, fiind prezenta in 90 de țări din intreaga lume si avand peste 40 de milioane de clienti.

Yves Rocher este marca de cosmetice numarul 1 in Franta. Compania este unica la nivel global prin modul in care promoveaza respectul fata de frumusetea femeilor si fata de natura.

Botanist-Cultivator-Producator-Distribuitor, acestea sunt atributele exclusive ale marcii Yves Rocher, reusind astfel sa asigure un model unic de business pe piata cosmeticelor.
Cu un portofoliu de peste 700 de produse de frumusete pe baza de ingrediente active din plante, din categoriile Ingrijirea Tenului si a Corpului, Machiaj, Parfumerie si Igiena, Yves Rocher propune o cosmetica eficienta si accesibila tuturor femeilor.

Din respect pentru natura si pentru frumusetea femeilor, Yves Rocher se implica activ in importante actiuni ecologice, prin programele internationale Sa Plantam pentru Planeta si Terre de Femmes.

În România, Marca Yves Rocher este prezentă începând cu anul 1998 si se remarca printr-o crestere constanta a activitatilor sale.
www.yves-rocher.ro

Yves Rocher Online:

– Lună de lună, propunem clientelor noastre oferte promoționale, produse noi și surprize
– Prin ce ne evidențiem ? Răsplătim fidelitatea clientelor noastre cu surprize pentru comenzile plasate.
– Livrăm oriunde în România, cu plata în sistem ramburs la livrare sau plată online

Termeni și conditii :

Nu se acceptă promvoarea campaniei noastre prin intermediul reclamelor Adwords, SEM, sau Facebook Ads.
Puteți utiliza promovarea prin uneltele puse la dispoziție în cadrul contului din 2Performant. (a se vedea versiunea completa Termeni si Conditii)

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.