Program afiliere toppik.ro - 2Performant
Screenshot of toppik.ro

toppik.ro affiliate program

Ranking

322nd

General

31st

Category

Commission

20.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

7 days

Description

TOPPIK e un produs cosmetic, ce maschează INSTANT zonele cu părul rărit. Practic este un make-up pentru părul rar și subțire, primul de acest gen din România! CUM FUNCȚIONEAZĂ? Toppik e un produs natural, ce are la bază nanofibre de cheratină pură, aceeaşi substanţă ce formează părul uman. Nanofibrele sunt încărcate electrostatic astfel încât la

Read More

TOPPIK e un produs cosmetic, ce maschează INSTANT zonele cu părul rărit. Practic este un make-up pentru părul rar și subțire, primul de acest gen din România!

CUM FUNCȚIONEAZĂ?
Toppik e un produs natural, ce are la bază nanofibre de cheratină pură, aceeaşi substanţă ce formează părul uman. Nanofibrele sunt încărcate electrostatic astfel încât la aplicare sunt atrase ca un magnet de firele de păr, pentru a crea în final aspectul unui păr des şi plin de volum. Având o compoziţie si textură asemănătoare părului uman, sunt imposibil de detectat, chiar şi privind de la o distanţă de doar 10 cm.

DE CE ALEG CLIENȚII TOPPIK?
Axându-se în permanenţă pe calitate pe parcursul ultimiilor 30 de ani, TOPPIK a devenit liderul in aceasta categorie. Iată mai jos câteva motive pentru care clientii aleg in general să cumpere produsul Toppik, față de alte produse similare:
• Recomandat de peste 3 milioane de clienţi – ştiu că fac cea mai bună alegere!
• Nedetectabil, chiar şi privind de la 10 cm – nimeni nu va ştii secretul lor.
• Rezistent, la vânt ploaie şi transpiraţie – o să se simtă în siguranţă, indiferent de situaţie.
• E un produs natural, fără efecte adverse – părul nu o să le fie deloc afectat, garantat.
• Se aplică uşor şi rapid, în doar 30 de secunde – o să poata să-l integreze uşor în rutina lor zilnică.
• Eficient, obţin efectul unui ‘implant de păr’ instant – fără să fie nevoiţi să cheltuie mii de euro.

ALTE DETALII:
1. Toppik e un produs unisex, iar acesta este comandat în general de către:
– bărbați: pentru a masca efectele calviției sau pentru a perfecționa aspectul bărbii;
– femei: ca un make-up pentru părul subțire sau rărit în anumite zone ale scalpului;
2. Comanda medie este în jur de 200 lei. La prima comandă în general se achiziționează flaconul mic împreună cu aplicatorul sau fixativul Toppik.
3. La fel ca și pe plan internațional, clienții din România sunt foarte mulțumiți de rezultatele obținute cu Toppik. Deși avem garanție 100% pentru o perioada extinsă de 30 de zile, rata de retur este foarte mică. Satisfacția clienților o puteți observa și în cele peste 500 de comentarii reale, prezente pe site-ul nostru, Facebook si Google.
4. Pe lângă garanția 100% oferim clienților noștri o mulțime de alte beneficii: transport gratuit, schimbare gratuită produs, retur gratuit, etc
5. Site-ul este unul atractiv și intuitiv: rata de conversie este în jur de 2-3% iar comenzile se efectuează rapid și ușor, în 3-4 click-uri.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.