splendorshop.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of splendorshop.ro

splendorshop.ro affiliate program

Ranking

205th

General

21st

Category

Commission

variable

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

7 days

Description

Multumim pentru interesul acordat produselor noastre ! Dorim sa descriem in cateva cuvinte ce facem si de ce . Suntem o echipa tanara pe piata de 3 ani care din dorinta de a oferi si un nou trend in domeniul genelor false , am decis sa punem atentia noastra in creerea unui brand romanesc de

Read More

Multumim pentru interesul acordat produselor noastre ! Dorim sa descriem in cateva cuvinte ce facem si de ce .

Suntem o echipa tanara pe piata de 3 ani care din dorinta de a oferi si un nou trend in domeniul genelor false , am decis sa punem atentia noastra in creerea unui brand romanesc de gene false destinat machiorilor profesionisti , celor la inceput de drum si scolilor de machiaj cat si distribuitorilor . Publicul nostru tinta sunt make-up artistii din acest motiv ne canalizam atentia asupra nevoilor , tendintelor si inovatiei astfel rata de retururi sau coletele refuzate este in procent scazut .

Clientii beneficiaza de transport gratuit la comenzi de peste 250 lei , iar cele care sunt sub aceasta valoare costul de transport este de 19 lei oriunde in tara fara alte costuri suplimentare la km suplimentari sau kg suplimentare .

Comisionul oferit de noi este unul variabil incepand de la 5% la toate produsele aflate in categoria de reduceri si 10 % la restul produselor care nu fac parte dintr-o oferta .
IMPORTANT : Am ascuns numerele de telefon pe varianta de mobil si desktop pentru traficul venit din afiliere pentru ca tu sa ai beneficii maxime si transparente de pe urma colaborarii cu echipa noastra !

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.