Program afiliere produsecosmetice.ro - 2Performant
Screenshot of www.produsecosmetice.ro

produsecosmetice.ro affiliate program

Ranking

328th

General

37th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

32 days

Description

ProduseCosmetice.ro este unul dintre primele site-uri din Romania care a pus bazele comercializarii produselor cosmetice si care a implementat conceptul de ‘’outlet beauty store’’ oferind clientilor oportunitatea de a achizitiona la preturi avantajoase cosmetice de brand cunoscute atat la nivel national cat si international. Dintre brandurile comercializate enumeram: L’Oreal, NYX Professional, Makeup Revolution, Sleek MakeUP,

Read More

ProduseCosmetice.ro este unul dintre primele site-uri din Romania care a pus bazele comercializarii produselor cosmetice si care a implementat conceptul de ‘’outlet beauty store’’ oferind clientilor oportunitatea de a achizitiona la preturi avantajoase cosmetice de brand cunoscute atat la nivel national cat si international. Dintre brandurile comercializate enumeram: L’Oreal, NYX Professional, Makeup Revolution, Sleek MakeUP, Revlon, Max Factor, Bourjois, Rimmel, Maybelline, Astor si multe, multe altele.

De aproape 10 ani compania se dedica incontinuu pentru multumirea clientului, dezvoltandu-se in permanenta si adaptandu-se la cerintele exigente ale pietii. In timp s-au pus bazele parteneriatelor cu furnizorii mentinandu-le prin seriozitate, adaptabilitate si rezultate performante. Satisfactia clientilor este principalul obiectiv si motiv care ne-a propulsat sa devenim un partener solid si serios in piata de infrumusetare din Romania.

Mentinem o gama variata de produse dedicate frumusetii si chiar mai mult de atat, portofoliul nostru este intr-o continua dezvoltare. Strategia noastra este bazata pe conceptul win-win fie ca ne adresam clientului final, fie ca ne adresam distributiei. Gandim pe termen indelungat si construim relatii puternice cu partenerii nostri; Clientii isi pot alege dintr-un portofoliu de peste 14.000 de produse in stoc – atat produse mass market, ale brandurilor cu care sunt deja obisnuiti cat si produse deosebite, high-end sau nu, produse nelistate pe piata din Romania, produse made in EU dar si produse pentru un buget mai mic, made in PRC.

DE CE sa fii afiliatul nostru sau mai simplu, DE CE sa lucrezi cu noi?
1. Oferim 10% comision pentru fiecare vanzare valida adusa de tine!
2. Iti putem creste comisionul in functie de performantele tale si poti primi constant BONUSURI;
3. Iti vom aproba comisioanele cat se poate de repede si iti garantam seriozitatea noastra!
4. Iti oferim toata bunavointa noastra si iti punem la dispozitie orice instrument de care ai nevoie ca sa ne promovezi!
5. Ne putem adapta dorintelor tale! Indiferent daca esti baiat sau fata, vom gasi impreuna oferte fantastice care sa iti placa si care sa ne diferentieze.
6. Suntem creativi, deschisi si flexibili, putem pune in practica ideile tale!
7. Vindem produse de BRAND, de calitate si ne straduim sa mentinem mereu preturi competive!
8. La noi, clientii vor gasi mereu produse cu o reducere semnificativa;
9. Daca esti blogger, pe site avem un sistem integrat special pentru tine pentru a te face vizibil si a te promova! Punem accent pe social media si gasim solutii pentru vizibilitate;
10. Mereu avem ceva nou: Diversitatea portofoliului nostru;
11. Publicul nostru este atat de diversificat incat este imposibil ca cineva sa nu comande ceva;
12. Avem in permanenta oferte atragatoare, Promotii, Lichidari de stoc in functie de sezon/sarbatori/trend;
13. Livram comenzile rapid, in maxim 24-48h de la comanda ferma a clientului direct la usa acestuia;

PE SCURT: Pentru ca si noi suntem ca si tine, tineri ambitiosi pasionati de noutati, de mediul online, de moda si makeup, suntem pasionati de calitate si de tot ce tine de frumos! Adoram sa interactionam cu tine, noul afiliat, sa iti oferim produse fabuloase si chiar produse exclusiviste pentru promovare, sa ne inspiram de la tine, sa iti oferim tot suportul necesar si sa invatam impreuna sa devenim un pion important pe piata de beauty din Romania. Te asteptam cu drag!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.