Program afiliere parfumexpress.ro - 2Performant
Screenshot of parfumexpress.ro

parfumexpress.ro affiliate program

Ranking

419th

General

39th

Category

Commission

6.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

57 days

Description

Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism. De opt ani suntem prezenti cu succes pe piata, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale, oferind astfel clientilor nostri parfumuri,produse cosmetice si de ingrijire autentice atat

Read More

Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism. De opt ani suntem prezenti cu succes pe piata, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale, oferind astfel clientilor nostri parfumuri,produse cosmetice si de ingrijire autentice atat pentru barbati,cat si pentru femei. Scopul primordial pentru firma noastra este seriozitatea pentru a castiga si pastra increderea clientilor nostri,oferindu-le astfel.

Garantia produsului si a pretului. Gama nostra de produse este in continua crestere, prezentand saptamanal atat noutatile aparute pe piata parfumurilor, precum si produsele promotionale actualizate. Magazinul nostru online, profitand de avantajele comertului prin intermediul internetului, va poate oferi astfel produsele la preturi cu 40-50% mai ieftine, fata de magazinele de specialitate.

Firma noastra pentru fiecare parfum comandat ofera Livrare Gratuita! In fiecare colet trimitem cadou mostre gratuite (esantioane) pana in limita stocului disponibil.

Perioada de recurenta : 30 de zile.

In privinta comisioanelor, oferim 5% pentru parfumuri.

Restrictii:
Parfumexpress.ro nu permite promovarea produselor sale prin Google Adwords fara acordul explicit acordat per afiliat la cerere.

In cazul in care doriti sa organizati concursuri sau alte campanii,care implica pagina parfumexpress.ro,va rugam sa ne contactati inainte.

Orice intrebare sau nelamurire va fi clarificata prin intermediul mesageriei interne 2Parale in termen de 24 de ore.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.