parfumeria.ro Affiliate Program
http://www.parfumeria.ro

parfumeria.ro

Ranking

368th

General

26th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Suntem o echipa tanara si motivata, cu dorinta de a face din parfumeria.ro un loc in care experienta de shopping pe domeniul parfumerie/beauty sa fie echivalenta cu experienta de shopping din online. Incercam sa aducem toate noutatile aparute cat mai repede, la preturi competitive. Lucram numai cu distribuitorii autorizati si ne respectam termenii de livrare

Read More

Suntem o echipa tanara si motivata, cu dorinta de a face din parfumeria.ro un loc in care experienta de shopping pe domeniul parfumerie/beauty sa fie echivalenta cu experienta de shopping din online. Incercam sa aducem toate noutatile aparute cat mai repede, la preturi competitive. Lucram numai cu distribuitorii autorizati si ne respectam termenii de livrare mentionati in site. Ne dorim clienti multumiti de calitatea produselor si serviciilor noastre, si raspundem tuturor solicitarilor sau intrebarilor.

Comisionul oferit este de 10%, perioada de aprobare al comisioanelor este de 30 de zile iar durata de viata a cookie-urilor este de 60 de zile. Nu se accepta PPC (Pay-per-Click).

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.