naturway.ro Affiliate Program
Screenshot of www.naturway.ro

naturway.ro

Ranking

420th

General

32nd

Category

Commission

15.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

31 days

Description

NaturWay a luat nastere din pasiunea noastra pentru cosmeticele BIO si pentru produsele naturale de igiena personala si din respectul fata de mediul inconjurator. Importam si comercializam linia de produse Amelie – sampoane, geluri de dus si balsam, produse in Italia. Toate produsele sunt fara: silicon, parabeni, SLES, SLS, saruri, petrolati, uleiuri minerale. Produsele Amelie

Read More

NaturWay a luat nastere din pasiunea noastra pentru cosmeticele BIO si pentru produsele naturale de igiena personala si din respectul fata de mediul inconjurator.

Importam si comercializam linia de produse Amelie – sampoane, geluri de dus si balsam, produse in Italia. Toate produsele sunt fara: silicon, parabeni, SLES, SLS, saruri, petrolati, uleiuri minerale.

Produsele Amelie contin uleiuri vegetale, unt vegetal, ceruri naturale si activi de origine vegetale. Fiecare produs are inducat pe ambalaj procentul de ingrediente de origine naturala – procent care in functie de produs este intre 97% si 99%.

Avem grija de mediu: ambalajele produselelor noastre sunt ECOFRIENDLY – biodegradabile, fiind fabricate din trestie de zahar.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.