Program afiliere magazinuldegene.ro - 2Performant
Screenshot of www.magazinuldegene.ro

magazinuldegene.ro affiliate program

Ranking

182nd

General

17th

Category

Commission

7.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

7 days

Description

Povestea MAGAZINUL DE GENE începe cu peste 5 ani în urmă, din dorința de a oferi varietate tuturor celor care își doresc să achiziționeze gene false profesionale de la cele mai cunoscute branduri internaționale. Indiferent de bugetul tău, MAGAZINUL DE GENE îți da posibilitatea să alegi dintr-o gama variată de prețuri, de la branduri profesionale

Read More

Povestea MAGAZINUL DE GENE începe cu peste 5 ani în urmă, din dorința de a oferi varietate tuturor celor care își doresc să achiziționeze gene false profesionale de la cele mai cunoscute branduri internaționale. Indiferent de bugetul tău, MAGAZINUL DE GENE îți da posibilitatea să alegi dintr-o gama variată de prețuri, de la branduri profesionale create special pentru beauty lovers, până la branduri celebre ale căror gene false sunt purtate de vedete internaționale. Activitatea noastra se desfasoara online si, de cand am pus bazele companiei am reusit sa ne bucuram de succes si sa avem o crestere accelerata a vanzarilor. Peste 1300 de recenzii pozitive sustin cele mentionate.

In urma cu cateva luni, am lansat programul de afiliere in platforma 2Performant, iar in acest moment ne aflam deja pe locul 5 in categoria Beauty.

Iata care sunt beneficiile de care te poti bucura daca vom colabora in cadrul platformei 2Performant:

1. Comisionul este de 10%, acesta fiind aplicabil pentru toate produsele;
2. O perioada de 90 de zile pentru cookies;
3. Pana acum termenul de aprobare al comisioanelor a fost de 1 zi.
4. 100% Rata de aprobare a comisioanelor pana in prezent.
5. Vei fi la curent mereu cu reducerile pe care le oferim, iar data feed-ul va fi reinnoit permanent.
6. O rata ridicata a clientilor care revin.
7. Acceptam toate formele de promovare incluse in platforma 2Performant, inclusiv Google PPC, Paid social media si suntem deschisi la orice alte propuneri.

In speranta unei colaborari fructuoase, asteptam cu drag orice intrebari consideri din partea ta, astfel incat sa-ti putem oferi tot suportul nostru. Ne puteti cauta de asemenea in platforma 2performant, accesand linkul de mai jos:

https://network.2performant.com/advertiser/program/magazinuldegene-ro

Toate produsele sunt profesionale, fabricate la cele mai înalte standard, conform politicii internaționale pentru conformitate. MAGAZINUL DE GENE oferă doar produse originale, importate direct de la producători, în baza contractelor de distribuție autorizată. Ne dorim să oferim experiențe pozitive fiecărui client, prin diversitatea produselor, consultanța personalizată, discount acordat profesioniștilor precum si promotii periodice.

Perechea perfectă de gene false este greu de găsit atunci când ai de ales dintre sute de modele, așa că lasă-ne să te ajutăm să primeșți exact ce ti se potrivește. Suntem pregătiți să răspundem celor mai pretențioși clienți.

Ne-am dorit că MAGAZINUL DE GENE să fie diferit. Și am reușit! Îți mulțumim!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.