Program afiliere kiehls.ro - 2Performant
Screenshot of www.kiehls.ro

kiehls.ro affiliate program

Ranking

223rd

General

23rd

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

43 days

Description

Kiehl’s și-a început aventura în 1851 sub forma unei farmacii autentice situate în cartierul East Village din New York, locație ce adăpostește acum cel mai reprezentativ boutique Kiehl’s. Produsele noastre sunt rezultatul unei bogate și îndelungate tradiții științifice în cosmetică, farmacologie, botanică și cercetare medicală, aprofundate de-a lungul generațiilor. Avem produse de top din categorii

Read More

Kiehl’s și-a început aventura în 1851 sub forma unei farmacii autentice situate în cartierul East Village din New York, locație ce adăpostește acum cel mai reprezentativ boutique Kiehl’s. Produsele noastre sunt rezultatul unei bogate și îndelungate tradiții științifice în cosmetică, farmacologie, botanică și cercetare medicală, aprofundate de-a lungul generațiilor.

Avem produse de top din categorii precum:

•   îngrijirea tenului

•   îngrijirea corpului

•   îngrijirea părului

•   produse pentru bărbați

•   idei de cadouri

Pe lângă oferirea unei game variate de produse de îngrijire a pielii, destinate tuturor tipurilor de piele, brandul Kiehl’s este preocupat și de impactul asupra mediului. Astfel, Future Made Better este călătoria către reducerea impactului nostru asupra mediului și îmbunătățirea comunităților pe care le deservim. Depunem eforturi pentru a avea o planetă mai sănătoasă prin formule mai responsabile cu ingrediente regenerabile și ambalaje durabile, îmbunătățind în același timp materialele pe care le folosim în magazinele noastre.

   98% din formulele noastre sunt realizate cu cel puțin 3 ingrediente regenerabile

   În 2020 am redus consumul de plastic cu 19.3% la nivel global

   Peste 80% din ambalajele noastre sunt realizate din material reciclat

   Comenzile online sunt expediate în ambalaje 100% fără plastic

Target-ul nostru se compune din consumatori pasionați de cumpărături online, îngrijirea pielii, frumusețe, beauty & wellness, sport, healthy lifestyle, festivaluri. Chiar și pentru cei interesați de dermato-cosmetice, există în sortimentul Kiehl’s produse ce au atestări.

Demografice:

· 25-34 ani (reprezintă 27% din traficul magazinului)

· 35-44 ani (27%)

· 45-54 ani (20%)

·  Altele 26%

· 75% Femei

· 25% Bărbați

· 82% Face Care

· 18% alte categorii

Avem campanii de livrare gratuită pentru orice comandă, organizate periodic. În rest timpului, avem taxă de transport de 15 lei pentru comenzi sub 250 lei, și gratuit pentru comenzi peste 250 lei.

Condiții program de afiliere:

· Comision: 8%

· Cookie life: 30 zile

· Approval time: 30 zile

Suntem încântați să vă avem ca parteneri de business în această călătorie. Dacă aveți orice fel de întrebare în ceea ce privește brandul Kiehl’s, nu ezitați să ne scrieți oricând prin mesageria internă din 2Performant. Vom fi bucuroși să vă răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.