Program afiliere jiva.ro - 2Performant
Screenshot of www.jiva.ro

jiva.ro affiliate program

Ranking

482nd

General

56th

Category

Commission

11.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

61 days

Description

Am început timid, în urmă cu 5 ani, dar pasiunea pentru păr are mai mult de un deceniu. Am crescut pe zi ce trece și am ajutat femeile să-și îmbunătățească look-ul și stilul personal, dar le-am și consiliat pe cele care și-au pierdut părul din diverse cauze medicale. În magazinele Jiva, unele femei s-au regăsit

Read More

Am început timid, în urmă cu 5 ani, dar pasiunea pentru păr are mai mult de un deceniu. Am crescut pe zi ce trece și am ajutat femeile să-și îmbunătățească look-ul și stilul personal, dar le-am și consiliat pe cele care și-au pierdut părul din diverse cauze medicale. În magazinele Jiva, unele femei s-au regăsit iar altele s-au reinventat.

În fiecare zi îmbunătățim serviciile și gama de produse cu care venim în întâmpinarea voastră. Astfel, de acum Jiva înseamnă: consiliere în alegerea unor peruci medicale, fashion și de teatru, turbane – din bumbac, bambus și cașmir, extensii – clipsuri, adeziv și pentru cusut , afro hair shop, hair sistem – calote tip implant și hair and beauty suplier. Și mai mult de atât, Jiva este sufletul individual al fiecărei dintre noi.
#Goodhairday

Iulia Buciu,

Founder and Mother of JIVA

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.