farmec.ro - Livrăm frumusețe! affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.farmec.ro

farmec.ro – Livrăm frumusețe! affiliate program

Ranking

90th

General

9th

Category

Commission

7.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

45 days

Description

Black Friday aduce vești cu Farmec pentru afiliați! 10 Comenzi – 10% Comision În luna Noiembrie, afiliații care aduc 10 comenzi finalizate, vor beneficia timp de 30 de zile de mărirea comisionului pentru comenzile aduse. Comisionul va fi mărit de la 7% din valoarea comenzii, la un procent de 10%. Mărirea comisionului se va face

Read More

Black Friday aduce vești cu Farmec pentru afiliați! 10 Comenzi – 10% Comision

În luna Noiembrie, afiliații care aduc 10 comenzi finalizate, vor beneficia timp de 30 de zile de mărirea comisionului pentru comenzile aduse. Comisionul va fi mărit de la 7% din valoarea comenzii, la un procent de 10%.

Mărirea comisionului se va face la data la care afiliatul a atins cele 10 comenzi finalizate și va fi valabilă timp de 30 de zile de la această dată.

Fiți cu ochii în 15 Noiembrie pe Oferta de Black Friday care aduce cele mai atractive reduceri din an la cele mai iubite produse! Spor la Conversii!

____________________

Bine ai venit în programul de afiliere Farmec.ro!

Adaugă farmec la comisioanele tale cu noul program de afiliere Farmec.ro și beneficiezi de:
• 7% comision pentru fiecare comandă aprobată
• Perioada de recurență de 30 de zile
• Săptămânal 9 produse cu până la 30% reducere
• Promoții fulger în fiecare miercuri pe care nu trebuie să le ratezi

Campaniile de Google Ads si Facebook Ads se vor desfasura doar cu acceptul nostru în prealabil. Nu este permisa licitarea pe cuvinte cheie de brand și derivatele lor: Farmec, Gerovital, Aslavital, Aslamed, Argan Plus, Doina, Dermofarm, Nufăr, Triumf, Obsesie, Petrini, Lara, Tarr, Athos, Insect-Tox.

Farmec este în top 10 branduri iubite de români, ocupând poziția 2. Cu o tradiție de peste 50 de ani în industria cosmeticelor, produsele Farmec se remarcă prin calitate și rezultate imediat după utilizare.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.