Program afiliere divisima.com - 2Performant
Screenshot of divisima.com

divisima.com affiliate program

Ranking

567th

General

51st

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

62 days

Currency

RON

Time to payment

55 days

Description

www.Divisima.com este magazinul online numarul 1 in Romania in domeniul extensiilor de par natural 100%. Toate produsele comercializate pe www.Divisima.com sunt garantate si recomandate de cele mai renumite saloane de coafura din tara: extensii clip-on, extensii microring, extensii cheratina, extensii cusute, extensii set deluxe clip-on, extensii sintetice, cozi par natural si sintetice, fundite de par,

Read More

www.Divisima.com este magazinul online numarul 1 in Romania in domeniul extensiilor de par natural 100%.

Toate produsele comercializate pe www.Divisima.com sunt garantate si recomandate de cele mai renumite saloane de coafura din tara: extensii clip-on, extensii microring, extensii cheratina, extensii cusute, extensii set deluxe clip-on, extensii sintetice, cozi par natural si sintetice, fundite de par, cocuri ocazii speciale, bretoane par natural si sintetic, peruci par natural si sintetic, cordelute impletite, accesorii extensii, produse ingrijire extensii.

Dezvoltarea si popularitatea mereu in crestere a magazinului au la baza: parerile pozitive ale miilor de cliente Divisima, politica solida de retur, calitatea ridicata a produselor, sigilate si in ambalaje originale, insotite mereu de factura fiscala, asistenta specializata in alegerea produselor potrivite, cadourile in functie de valoarea cumparaturilor si preturile competitive.

Targetul magazinului: fete 14-45 ani (core target 18-40 ani), venituri medii si mari, din toate zonele tarii

Valoarea medie a unei comenzi Divisima: 390 RON

Comisionul tau daca alegi sa promovezi www.Divisima.com : 10%

Ai la dispozitie in sectiunea Unelte 1 feed de produse: toate produsele si bannere diverse la cele mai intalnite dimensiuni.

Este permisa promovarea in reteaua de display, video sau text Google Adwords. NU se accepta afiliatilor campanii Adwords pe brand, respectiv NU se pot folosi expresii care sa contina cuvintul “Divisima”.

Vrei sa-ti cresti comisioanele din retea? Alatura-te campaniei noastre! Afiliatii beneficiaza de bonusuri bazate pe performanta. Spor la conversii!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.