Program afiliere cosmania.ro - 2Performant
Screenshot of www.cosmania.ro

cosmania.ro affiliate program

Ranking

427th

General

48th

Category

Commission

7.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

17 days

Description

Bucură-te de avantajele programului de afilere Cosmania.ro, operat de GRENDA PRO BEAUTY! Am selectat branduri ce asigură rezultate maxime la un preț accesibil, care au dovedit ca te poti îngriji și acasă, cu eficiența din saloanele profesionale de înfrumusețare. Importăm, distribuim către magazinele din toata țara și avem în permanență pe stoc: >Produsele The Skin

Read More

Bucură-te de avantajele programului de afilere Cosmania.ro, operat de GRENDA PRO BEAUTY!
Am selectat branduri ce asigură rezultate maxime la un preț accesibil, care au dovedit ca te poti îngriji și acasă, cu eficiența din saloanele profesionale de înfrumusețare.

Importăm, distribuim către magazinele din toata țara și avem în permanență pe stoc:
>Produsele The Skin House, Coxir, Farmstay și Beauugreen, unele dintre cele mai accesibile branduri Coreene cu ingrediente naturale, fabricate îmbinând cele mai noi tehnologii cu metode folosite în medicina tradițională asiatică.
>Brandul de make-up și lacuri de unghii Golden Rose, care se bucură de o mare popularitate în rândul consumatorilor din peste 90 de țări datorită calității și diversității oferite la prețuri accesibile.
>Produse naturale pentru îngrijirea tenului, corpului și a părului Cafe Mimi (cu minim 95% ingrediente naturale) și Ecolatier (cu formule vegane și minim 97% ingrediente naturale si organice).

Promovăm eficiența prin seturi complete de înfrumusețare cu extradiscounturi atractive, promoții lunare, postări social media pe paginile proprii Golden Rose Romania | Cosmetice Coreene Romania și participări la târguri de beauty.

Pentru reselleri oferim discounturi de până la 28%, în funcție de valoarea achiziționată.

Comenzile sunt expediate din stoc în maxim 24 de ore, iar la fiecare comanda se oferă până la 6 eșantioane de cosmetice coreene gratuite.

Oferim un comision de 7%, iar afiliații cu rezultate primesc pachete de produse pentru testare.

Hai sa devenim parteneri!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.