Program afiliere bottegaverde.ro - 2Performant
Screenshot of www.bottegaverde.ro

bottegaverde.ro affiliate program

Ranking

365th

General

40th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

56 days

Description

———– Bottega Verde a luat fiinta in 1972 in inima Toscanei, ca o afacere de familie, concentrata pe ceea ce stiau italienii sa faca mai bine: sa imbine frumusetea si calitatea exceptionala a ingredientelor oferite de natura toscana, traditiile vechi cu inovatia, pentru a obtine cele mai bune produse cosmetice naturale. Din acel moment, valorile

Read More

———–

Bottega Verde a luat fiinta in 1972 in inima Toscanei, ca o afacere de familie, concentrata pe ceea ce stiau italienii sa faca mai bine: sa imbine frumusetea si calitatea exceptionala a ingredientelor oferite de natura toscana, traditiile vechi cu inovatia, pentru a obtine cele mai bune produse cosmetice naturale. Din acel moment, valorile unei companii ale unei familii italiene, combinate cu cele ale unei frumuseti naturale si sincere se consolideaza intr-o istorie de mare succes.

Bottega Verde este un brand unic, pentru ca are la baza caracterul italian, subliniat de originile sale toscane, care redescopera reinnoirea traditiei. Fiecare fiecare dintre ingredientele naturale au fost atent studiate, iar beneficiile nenumarate si neasemuite au fost grupate in game de produse, dedicate unei ingrijiri speciale. Pe langa ingrijirea dedicata, produsele Bottega Verde sunt un adevarat rasfat al simturilor, parfumurile lor sunt o betie de nuante, senzatii electrizante, seducatoare, atemporale.

Clientii fideli ai produselor Bottega Verde au descoperit capacitatile deosebite ale produselor naturale, iar folosirea lor a devenit practic un ritual de infrumusetare. Nu este de mirare ca fidelii clienti din Romania au facut tot posibilul sa detina produsele chiar si atunci cand acestea nu se gaseau in Romania. Acum acestea pot fi cumparate in magazinul online www.bottegaverde.ro, cu toate ofertele, cadourile speciale si preturile cele mai bune.

Bottega Verde Romania stie ca frumusetea este naturala atunci cand ingredientele sunt atent selectionate din zonele lor de orignine, iar traditia si pasiunea pentru calitate se imbina armonios cu inovatia. Bottega Verde este o poveste de succes si te invitam sa faci parte din ea, te asiguram ca vei primi toata atentia, respectul si rasplata cuvenite, iar clientii iti vor fi recunoscatori sa afle de cele mai bune oferte de la tine!

Te invitam sa faci parte din programul nostru de afiliere, iti oferim un comision de 10% si o perioada de recurenta de 30 zile. Valoarea cosului mediu este de 150 de lei, iar rata de conversite de 1.5 – 2%.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.