beautynails.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.beautynails.ro

beautynails.ro affiliate program

Ranking

294th

General

32nd

Category

Commission

15.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

8 days

Description

BeautyNails.ro este un magazin online care-si propune sa aduca in prim plan produsele de ingrijire a unghiilor de inalta calitate. Totodata, proiectul nostru online ofera o multime de informatii valoroase pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa-si suplimenteze veniturile printr-o astfel de pasiune. Aranjate pe categorii clare si bine delimitate, produsele din oferta noastra pot

Read More

BeautyNails.ro este un magazin online care-si propune sa aduca in prim plan produsele de ingrijire a unghiilor de inalta calitate. Totodata, proiectul nostru online ofera o multime de informatii valoroase pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa-si suplimenteze veniturile printr-o astfel de pasiune.

Aranjate pe categorii clare si bine delimitate, produsele din oferta noastra pot intra in posesia dumneavoastra la un pret rezonabil. Ne-am obisnuit clientele și micile afaceri cu care colaboram sa livram in timp util produse rezistente si eficiente in arta unghiilor.

In sectiunea de blog puteti intra in posesia unor informatii valoroase despre industria din care facem parte, dar si despre produsele pe care vi le sugeram indiferent de etapa in care va aflati din punct de vedere profesional in acest moment. Suntem de-a dreptul indragostiti de oja semipermanenta, de kit-urile de unghii complete si de lampile care au demonstrat de-a lungul timpului ca merita toate aprecierile dumneavoastra. De asemenea, incercam sa oferim sfaturi si criterii de alegere pentru doamnele care sunt pasionate de ingrijirea unghiilor, dar care nu au mai activat in acest domeniu.

Tratam industria unghiilor cu pasiune si ne adresam femeilor care din aceeasi pasiune isi doresc unghii mai bine ingrijite si mai rezistente. Nu urmarim sa oferim doar produse care va ajuta sa aveti o manichiura demna de aprecierile persoanelor din jur, ci produse care contribuie la o manichiura sanatoasa, puternica, ingrijita.

Suntem deschisi intrebarilor din partea clientilor nostri, de aceea sectiunea de contact ofera suficiente informatii despre noi si va permite sa ne scrieti cu usurinta. Ne revine promisiunea ca vom raspunde suficient de repede astfel incat dumneavoastra sa nu va pierdeti din interes.

Pentru ca dorim sa ajungem la un public cat mai larg de doamne si domnisoare care impartasesc aceeasi pasiunea precum a noastra, furnizam prin newsletter doar oferte si noutati din domeniul ingrijirii unghiilor de interes.

BeautyNails.ro nu este doar un magazin online cu produse pentru unghii, ne propunem sa reprezentam pentru dumneavoastra un izvor de informatii si o bună sursa din care va puteti achizitiona kit-uri de unghii, oje
semipermanente, lampi UV si alte accesorii de calitate superioara.

Incepand cu 15.07.2020 comisionul va fi modificat de la 11% la 15% – Succes la conversii

Petru detalii ma poti contacta prin:
Email: contact@beautynails.ro
Telefon: 0766 44 55 65

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.