avon.ro Affiliate Program

avon.ro

Ranking

35th

General

2nd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

91 days

Description

Avon este lider pe piata cosmeticelor din Romania incepand cu anul 2002, pastrandu-si aceasta pozitie de atunci si pana in prezent. Conform studiului desfasurat de Nielsen in 2013, 8 din 10 femei folosesc produsele Avon, iar Broșura Avon este cea mai citită publicație de beauty cu un tiraj de peste 500.000 de exemplare. Conditiile programului

Read More

Avon este lider pe piata cosmeticelor din Romania incepand cu anul 2002, pastrandu-si aceasta pozitie de atunci si pana in prezent. Conform studiului desfasurat de Nielsen in 2013, 8 din 10 femei folosesc produsele Avon, iar Broșura Avon este cea mai citită publicație de beauty cu un tiraj de peste 500.000 de exemplare.

Conditiile programului de afiliere de vanzari

Ca afiliat ai acum ocazia sa te bucuri de castiguri frumoase beneficiind de renumele Avon, a produselor si a serviciilor oferite catre milioane de cliente in fiecare luna.

Sistemul de comisionare este pe baza de comision procentual pe vanzare, 10% pentru fiecare vanzare generata pe www.avon.ro.

Avon va verifica periodic validitatea datelor. Nu se vor acorda comisioane pentru comenzile facute de Reprezentantii Avon, Liderii Avon sau Angajati ai Companiei, toate acele comenzi ce:
o au nume, adresa cu cateva caractere schimbate, telefon identic pe mai multe conturi din avon.ro
o nume, telefon, adresa, email cu cateva caractere schimbate, in rest identice
o adresa de livrare invalida
o cont identic cu telefon duplicat si nume asemanatoare
o aceeasi adresa de livrare cu Reprezentant
o telefon duplicat pe mai multe conturi facute
o nume, prenume invalide, Reprezentant inactiv dupa e-mail
o multe comenzi de valori mici (sub 50 lei) catre accelasi Reprezentant + acel Reprezentant este inactiv
o nume, adresa cu cateva caractere schimbate pe mai multe conturi, dintre aceste conturi deja au duplicat numar telefon cu alt client

Perioada recurenta: 1 luna

Rata de conversie a campaniei Avon este de peste 1,3%, depasind si 2% in perioadele de sezon.

Orice Reprezentant Avon poate avea gratis magazin pe www.avon.ro. Clientii Avon pot comanda produsele de la Reprezentantul preferat sau din zona in care locuiesc. In ultimele 6 luni, zeci de mii de clienti Avon s-au bucurat deja de cosmeticele preferate comandate de la Reprezentantii lor pe avon.ro.

Cum functioneaza procesul pentru clientul final?

Clientul comanda online -> Comanda ajunge automat la un Reprezentant -> Reprezentantul il contacteaza pentru confirmarea comenzii -> Comanda este livrata gratuit de Reprezentantul aflat in aceeasi localitate -> Plata se face la livrare, dupa verificarea comenzii, catre Reprezentant

Mai multe detalii aici: https://www.avon.ro/cum-sa-comanzi

Fiecare client poate alege Reprezentantul care-i va livra comanda. Poate alege fie un Reprezentant cu care colaboreaza de mult timp sau cel mai apropiat Reprezentant de adresa livrarii. Daca nu alege niciun Reprezentant, comanda ii este alocata automat celui mai apropiat Reprezentant disponibil.

Produsele din site se innoiesc la fiecare 3 saptamani. Avem OFERTE SPECIALE de produse la fiecare 3 saptamani, ENDORSERI CUNOSCUTI pentru campanie care pot atrage rezultate foarte bune, OFERTE EXCLUSIV ONLINE.

LIVRAREA ESTE GRATUITA pentru clientii care solicita livrarea in aceeasi localitate cu Reprezentantul ales. Codurile promotionale aduc clientilor PRODUSE APRECIATE FULL SIZE, GRATIS. Plata se face CASH LA LIVRARE, catre Reprezentant, dupa verificarea comenzii.
Intra in campania Avon si aduna comision dupa comision!

Conditiile programului de afiliere de lead-uri

Pentru a se bucura de produsele preferate de la Avon cu pana la 40% discount, clientii pot deveni Reprezentanti, iar tu ca afiliat ai sansa de a castiga
– un comision lunar fix de 5 RON/lead online de potential Reprezentant
– un comision trimestrial de inca 40 RON pentru fiecare lead concretizat intr-un Reprezentant nou inscris.

Lead de potential Reprezentant = persoana peste 16 ani care trimite formularul online de inscriere completat corect. Comisionul lunar de 5 RON/lead este acordat pentru fiecare formular completat corect trimis ( informatii si date de contact valide) , neduplicat, indiferent daca acesta decide sau nu sa devina Reprezentant. Pentru fiecare lead care devine Reprezentant si plaseaza o comanda la Avon, tu mai castigi trimestrial un Bonus de 40RON/Lead, ajungand astfel sa ai un castig de 45 RON pentru un Lead de calitate.

Avon va verifica periodic validitatea datelor, conform raportarii efectuate de catre Liderii Avon ce primesc lead-urile furnizate prin programele de afiliere. Nu se vor acorda comisioane pentru lead-urile necontactabile (cu adresa de e-mail si numar de telefon incorecte).

Procesul de inscriere ca Reprezentant:
Utilizatorul completeaza formularul de inscriere (disponibil aici: http://www.schimbalumeaprinfrumusete.avon.ro/) -> formularul ajunge la un Lider Avon -> Liderul il contacteaza si ii explica pe larg Beneficiile si procedurile pentru a fi Reprezentant -> Utilizatorul este inscris de catre Lider ca Reprezentant -> Noul Reprezentant poate plasa deja prima comanda.

Beneficiile unui Reprezentant Avon:
– Inscrierea se face rapid, online, completand un formular online: https://office.avon.ro/devino-reprezentant.html
– Pot castiga produse cadou in fiecare luna si beneficiaza de pana la 40% discount
– Programul de lucru este flexibil, fiecare stabilindu-și singur orele și ritmul de lucru, primind comision pe masura implicarii lor.
– Coletele cu frumusete se livreaza oriunde in tara intre 24 si 72 ore
– Plaseaza comanda online, iar factura se poate achita cu orice tip de card
– Avon le ofera gratuit posibilitatea deschiderii propriului magazin online pe www.avon.ro
– Au 18 zile la dispozitie sa plateasca factura
– Produsele Avon sunt usor de vandut pentru ca beneficiaza permanent de sustinere media si asociere cu vedete locale si internationale
– Au posibilitatea de a coordona o ehipa si de a se dezvolta ulterior ca Lideri, hobby-ul transformandu-se in cariera
– Au acces la workshopuri, instruiri, oferite de Avon ce ii ajuta sa isi dezvolte abilitățile de vânzări
– Au acces la evenimente organizate de Avon.

Restricții:
• Avon nu permite promovarea produselor sale prin Google Adwords fara acordul explicit acordat per afiliat la cerere. Te rugam sa nu licitezi pentru cuvinte cheie precum „avon”, „avon.ro”, „reprezentant avon” sau alte marci inregistrate Avon. Orice comision înregistrat astfel va fi respins, iar afiliatul riscă excluderea din campanie.
• Este interzisa si folosirea anumitor cuvinte cheie in campaniile Cost-Per-Click si nume de domenii, dupa cum urmeaza: avon.ro, Avon, Reprezentant Avon, etc. scris in orice combinatie de litere mici si litere mari sau in varatiuni si derivate de la nume.
• Pentru organizarea de concursuri, campanii sau comunități din social media care directioneaza trafic catre http://www.schimbalumeaprinfrumusete.avon.ro/ sau avon.ro , te rugăm să ne contactezi anterior. Te asiguram ca avem un kit de promovare special pregatit pentru afiliati. Dorim să evităm situațiile în care informații eronate ajung la clienții nostri.
• Pentru o mai bună coordonare, te rugam sa ne contactezi daca doresti sa organizezi campanii de email marketing. Te putem ajuta cu materiale suport pe care le innoim la fiecare trei saptamani.
• Nu pot participa in programele de afiliere Reprezentantii Avon, Liderii Avon sau angajati ai companiei Avon Cosmetics Romania

Te rugam sa citesti termenii si conditiile programului de afiliere si sa ne contactati cu privire la orice intrebare sau sugestie. Orice întrebare sau nelămurire este clarificată prin intermediul mesageriei interne din 2Performant – termen de răspuns 1 zi lucrătoare.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.