avon.ro Affiliate Program

avon.ro

Ranking

26th

General

2nd

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

83 days

Description

Începând cu 26 decembrie programul de afiliere Avon.ro se va opri pentru o perioadă. Vă mulțumim pentru toate rezultatele de până acum și pentru implicarea voastră în campaniile Avon! Începând cu 26 decembrie toate instrumentele de promovare vor deveni inactive. Vă rugăm să le eliminați din site-urile voastre până atunci. Ne propunem să revenim cu

Read More

Începând cu 26 decembrie programul de afiliere Avon.ro se va opri pentru o perioadă.

Vă mulțumim pentru toate rezultatele de până acum și pentru implicarea voastră în campaniile Avon! Începând cu 26 decembrie toate instrumentele de promovare vor deveni inactive. Vă rugăm să le eliminați din site-urile voastre până atunci.

Ne propunem să revenim cu o abordare îmbunătățită în viitorul apropiat, pe baza rezultatelor și a feedbackului vostru de până acum.

—————————————————

Avon este lider pe piața cosmeticelor din România începând cu anul 2002, păstrându-și această poziție de atunci și până în prezent. Conform studiului desfășurat de Nielsen în 2013, 8 din 10 femei folosesc produsele Avon, iar Broșura Avon este cea mai citită publicație de beauty cu un tiraj de peste 600.000 de exemplare.

Condițiile programului de afiliere

Ca afiliat ai acum ocazia să te bucuri de câștiguri frumoase beneficiind de renumele Avon, a produselor și a serviciilor oferite către milioane de cliente în fiecare lună.

Sistemul de comisionare este pe bază de comision procentual pe vânzare, 10% pentru fiecare vânzare generată pe www.avon.ro.

Avon va verifica periodic validitatea datelor. Nu se vor acorda comisioane pentru comenzile făcute de Reprezentanții Avon, Liderii Avon sau Angajați ai Companiei și toate acele comenzi ce:

au nume, adresă cu câteva caractere schimbate, telefon identic pe mai multe conturi din avon.ro
nume, telefon, adresă, email cu câteva caractere schimbate, în rest identice
adresă de livrare invalidă
cont identic cu telefon duplicat și nume asemănătoare
aceeași adresă de livrare cu Reprezentantul
telefon duplicat pe mai multe conturi făcute
nume, prenume invalide, Reprezentant inactiv după e-mail
multe comenzi de valori mici (sub 50 lei) către același Reprezentant + acel Reprezentant este inactiv
nume, adresă cu câteva caractere schimbate pe mai multe conturi, dintre aceste conturi deja au duplicat număr de telefon cu alt client

Perioadă de recurență: 31 de zile

Clienții Avon pot comanda produsele de la Reprezentantul preferat sau din zona în care locuiesc. În ultimele 6 luni, zeci de mii de clienți Avon s-au bucurat deja de cosmeticele preferate comandate de la Reprezentanții lor pe avon.ro.

Cum funcționează procesul pentru clientul final:

Clientul comandă online -> Comanda ajunge automat la un Reprezentant -> Reprezentantul îl contactează pentru confirmarea comenzii -> Comanda este livrată gratuit de Reprezentantul aflat în aceeași localitate -> Plata se face la livrare, după verificarea comenzii, către Reprezentant

Mai multe detalii aici: https://www.avon.ro/cum-sa-comanzi

Fiecare client poate alege Reprezentantul care-i va livra comanda. Poate alege fie un Reprezentant cu care colaborează de mult timp sau cel mai apropiat Reprezentant de adresa livrării. Dacă nu alege niciun Reprezentant, comanda îi este alocată automat celui mai apropiat Reprezentant disponibil.

Produsele din site se înnoiesc la fiecare 3 săptămâni. Avem OFERTE SPECIALE cu produse la fiecare 3 săptămâni, ENDORSERI CUNOSCUȚI pentru campanie care pot atrage rezultate foarte bune, OFERTE EXCLUSIV ONLINE.

LIVRAREA ESTE GRATUITĂ pentru clienții care solicită livrarea în aceeași localitate cu Reprezentantul ales. Codurile promoționale aduc clienților PRODUSE APRECIATE FULL SIZE, GRATIS. Plata se face CASH LA LIVRARE, către Reprezentant, după verificarea comenzii.
Intră în campania Avon și adună comision după comision!

Restricții:
• Avon nu permite promovarea produselor sale prin Google Adwords fără acordul explicit acordat per afiliat la cerere. Te rugam să nu licitezi pentru cuvinte cheie precum „avon”, „avon.ro”, „reprezentant avon” sau alte mărci înregistrate Avon. Orice comision înregistrat astfel va fi respins, iar afiliatul riscă excluderea din campanie.
• Este interzisă și folosirea anumitor cuvinte cheie în campaniile Cost-Per-Click si nume de domenii, după cum urmează: avon.ro, Avon, Reprezentant Avon, etc. scris în orice combinație de litere mici și litere mari sau în varațiuni și derivate de la nume.
• Pentru o mai bună coordonare, te rugăm să ne contactezi dacă dorești să organizezi campanii de email marketing. Te putem ajuta cu materiale suport pe care le înnoim la fiecare trei săptămâni.
• Nu pot participa în programul de afiliere Reprezentanții Avon, Liderii Avon sau angajați ai companiei Avon Cosmetics Romania

Te rugăm să citești termenii și condițiile programului de afiliere și să ne contactezi cu privire la orice întrebare sau sugestie. Orice întrebare sau nelămurire este clarificată prin intermediul mesageriei interne din 2Performant – termen de răspuns 1 zi lucrătoare.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.