Ventum Kids affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.ventumkids.ro

Ventum Kids affiliate program

Ranking

271st

General

13th

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

93 days

Currency

RON

Time to payment

27 days

Description

VentumKids.ro este magazinul online care acopera cea mai vasta gama de articole pentru copii insumand peste 15.000 de articole livrabile diferite din urmatoarele domenii: – Jucarii si articole pentru copii: plusuri, machete, papusi, jucarii creative, jucarii pentru bebe, jucarii electronice, puzzle, topogane, carucioare, triciclete, accesorii etc – toate pentru tine si copilul tau. – Gaming

Read More

VentumKids.ro este magazinul online care acopera cea mai vasta gama de articole pentru copii insumand peste 15.000 de articole livrabile diferite din urmatoarele domenii:

– Jucarii si articole pentru copii: plusuri, machete, papusi, jucarii creative, jucarii pentru bebe, jucarii electronice, puzzle, topogane, carucioare, triciclete, accesorii etc – toate pentru tine si copilul tau.
– Gaming (jocuri, console si accesorii) : Pc, Xbox360, Playstation 3, Playstation 2, Psp, Playstation Vita, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, Nintendo 3Ds si Nintendo DS.

Comisionul pe care il oferim afiliatilor este de 8% iar perioada de recurenta este de 3 luni. Comisioanele se aproba in maxim 15 zile lucratoare.Valoarea medie a unei comenzi este de 300 lei.

Bonus de performanta: In cazul in care un afiliat vinde intr-o luna de peste 5,000 lei primeste un comision suplimentar de 3%.

Suntem deschisi la propuneri si sugestii legate de promovare, pot fi promovate orice produse de pe site-ul nostru si deasemenea putem realiza bannere sau alte materiale promotionale la cerere.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.