Toyz.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.toyz.ro

Toyz.ro affiliate program

Ranking

530th

General

24th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

TOYZ.ro – site online ce comercializeaza o paleta extrem de bogata de jucarii, pornind de la simple figurine, pana la clasice jucarii de plus, diferite vehicule sau seturi educationale complexe, menite sa dezvolte personalitatea copiilor. De-a lungul celor 8 ani, site-ul a adunat in portofoliul sau peste 100 de firme producatoare si colaborari cu importatorii

Read More

TOYZ.ro – site online ce comercializeaza o paleta extrem de bogata de jucarii, pornind de la simple figurine, pana la clasice jucarii de plus, diferite vehicule sau seturi educationale complexe, menite sa dezvolte personalitatea copiilor.

De-a lungul celor 8 ani, site-ul a adunat in portofoliul sau peste 100 de firme producatoare si colaborari cu importatorii celor mai cunoscute branduri de pe piata jucariilor.

Printre cele mai cunoscute branduri regasim LEGO, Meccano , Klein, Dino Bikes, Peg Perego, Happy Hop, Juju, Alex Toys, Mattel, Brevi, Berg, Little Tikes, Disney, Learning Resources si multe alte branduri de exceptie.

Pe site exista peste 15.000 de produse care pot satisface pretentiile celui mai exigent client si sunt adaugate cateva zeci in fiecare zi.

Livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzi de peste 200 RON

Livrare gratuita in tara pentru comenzi de peste 300 RON

Exista posibilitatea de plata in 4 rate prin Card Avantaj.

Valorea medie a unei comenzi: 300 RON

Comision oferit afiliatilor: 5%

Perioada de recurenta: 30 de zile

Va asteptam cu drag in campania noastra!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.