Program afiliere tommi.ro - 2Performant
Screenshot of www.tommi.ro

tommi.ro affiliate program

Ranking

599th

General

30th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Cu o prezenta pe piata din Romania de peste 2 ani. Tommi.ro este in continua crestere, in mare parte datorita promisiunii noastre de a mentine la un nivel inalt calitatea produselor oferite viitoarelor si proaspetelor mamici. Oferta noastra catre tine este si va fi sustinuta in spate de campanii de promovare instense pe canalele de

Read More

Cu o prezenta pe piata din Romania de peste 2 ani. Tommi.ro este in continua crestere, in mare parte datorita promisiunii noastre de a mentine la un nivel inalt calitatea produselor oferite viitoarelor si proaspetelor mamici.

Oferta noastra catre tine este si va fi sustinuta in spate de campanii de promovare instense pe canalele de Social Media, Google Ads si altele.
Printre influencerii de renume cu care am lucrat pana in prezent se numara Alina Ceusan, Cudeea, Ruxandra Luca, Adela Popescu si Flavia Mihasan. Aceste colaborari se regasesc in Instagram Highights.
Media comenzii este ~650 Lei iar procentul de recurenta a clientilor de 60%, raportat la ultimele 6 luni. Cele mai bine vandute produse sunt Paturile din bambus (Categoria Paturi) al caror unic importator suntem, suzetele BIBS si Produsele pentru Diversificare @donebydeer.

Publicul tinta consta in Women/ 34-45 ani, extins la Parents – Women/ Men 24-54.

Comisionul de sales care se aplica la toate produsele noastre este de 5%.
Cookie Life – 60 zile / Approval Time 30.

Ne dorim sa facem din Tommi.ro un nume in materie de ChildCare, bazat atat pe calitatea produselor dar si a serviciilor oferite.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.