Program afiliere librariepentrupici.ro - 2Performant
Screenshot of librariepentrupici.ro

librariepentrupici.ro affiliate program

Ranking

573rd

General

29th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

“Librărie pentru pici” este locul în care veți găsi cele mai căutate produse educative și distractive pentru copiii cu vârsta între 0 și 10 ani.   Toate produsele sunt de calitate superioară, din gama Premium. Comercializăm cărți muzicale, senzoriale, cu activități și cultură generală pentru cei mici (în limba engleză: editura Usborne și in limba română:

Read More

“Librărie pentru pici” este locul în care veți găsi cele mai căutate produse educative și distractive pentru copiii cu vârsta între 0 și 10 ani.  

Toate produsele sunt de calitate superioară, din gama Premium.

Comercializăm cărți muzicale, senzoriale, cu activități și cultură generală pentru cei mici (în limba engleză: editura Usborne și in limba română: editura Casa). De asemenea, vă punem la dispoziție o gamă variată de produse ale brandurilor de top LEGO si VTECH.

Și pentru că suntem o librărie, oferim clienților noștri și biblioteci tip Montessori, gata montate, special create pentru copii.
Toate produsele sunt pe stoc, livrarea se efectuează rapid (1-2 zile lucrătoare) și avem prag de gratuitate începând cu 250 lei.

Comisionul pentru afiliați este 10%.
Perioada de recurență : 60 zile

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.