legogo.ro Affiliate Program
http://legogo.ro

legogo.ro

Ranking

272nd

General

13th

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

31 days

Description

Povestea LeGogo porneste la drum in anul 2016 cu ideea de a aduce pe piata romaneasca branduri internationale de lux pentru copii. In scurt timp businessul a devenit o pasiune pentru noi, iar munca de zi cu zi cu produse delicate, multe facute de mana, cu stiluri diverse, intre clasic chic, modern sau retro a

Read More

Povestea LeGogo porneste la drum in anul 2016 cu ideea de a aduce pe piata romaneasca branduri internationale de lux pentru copii. In scurt timp businessul a devenit o pasiune pentru noi, iar munca de zi cu zi cu produse delicate, multe facute de mana, cu stiluri diverse, intre clasic chic, modern sau retro a reusit sa trezeasca interesul clientilor nostrii.

In acest moment, avem produse noi in fiecare (luna, saptamana), iar gama de produse prezentata pe legogo.ro este impartita in următoarele categorii: hainute bebe, hainute toddleri, hainute pentru ceremonii, idei de cadouri, accesorii camera copil & bebe.

LeGogo propune un nou concept in lumea fashion a celor mici, un concept prin care oferim clientului servicii de lux, la inaltimea produselor noastre. Sloganul nostru “Growing up with style!” exprima dorinta de a insotii copilul din primele lui zile pana in adolescenta.

Printre brandurile de top comercializate pe site-ul LeGogo reamintim:

– Lusie
– Marlu
– Nanan
– Emile et Rose
– Biribo
– Viveta
– Twin Set
– Fior di Coccole
– Lapin House

Oferim fiecarui afiliat sansa de a promova si produsele comercializate de catre LeGogo, prin orice modalitate doreste, singura exceptie fiind reclamele prin intermediul Google Adwords realizate pe cuvinte care targeteaza brandul “LeGogo”. Toate comisioanele inregistrate utilizand aceasta metoda vor fi anulate.

Comisionul pentru o tranzactie realizata cu succes este de 8%, Cookie life 30 de zile.

LeGogo ofera suport pentru oricarui afiliat pentru demararea campanilor de promovare si banere atractive. Pentru orice detalii despre produsele, brandul, campaniile LeGogo va rog sa ne contactati la adresa de email online@legogo.ro.

Va dorim spor la conversii!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.