kosmoskids.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of Www.kosmoskids.ro

kosmoskids.ro affiliate program

Ranking

282nd

General

14th

Category

Commission

15.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

KosmosKids este un brand romanesc, un loc in care veti gasi produse pe carenoi insine le-am alege pentru copiii nostri. Unicitatea fiecarui produs ne-a adus pana in acest punct recunostinta de care aveam nevoie astfel incat sa stim ca suntem pe drumul cel bun. Fiecare produs este un hit pe categoria lui de varsta si

Read More

KosmosKids este un brand romanesc, un loc in care veti gasi produse pe carenoi insine le-am alege pentru copiii nostri. Unicitatea fiecarui produs ne-a adus pana in acest punct recunostinta de care aveam nevoie astfel incat sa stim ca suntem pe drumul cel bun.

Fiecare produs este un hit pe categoria lui de varsta si tehnologie. Jucariile noastre sunt educative si sigure, iar clientii nostri ne cunosc deja pentru consecventa cu care cultivam obiceiurile sanatoase de joaca ale copiilor.

Preocuparea noastra principala este de a asigura produse de calitate care sa ofere garantia rezistentei in timp a jucariilor.

Oferim afiliatilor un comision de 15%, acesta aprobandu-se in maxim 31 de zile. Pentru un continut atractiv si de calitate, va punem la dispozitie feed-ul de produse, bannere simpatice si, desigur, o sa va instiintam de fiecare data cand vom avea o promotie in desfasurare.

Nu se vor face Google Ads utilizand termenii: KosmosKids, Kosmos Kids, Cosmos Kids, Cosmos cids etc.

Promitem un procent foarte ridicat de aprobare a comisionelor, in cel mai scurt timp posibil. Pentru promovare, puteti utiliza tool-urile preferate, inclusiv Google Ads si Facebook Ads.

Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare si raspundem in cel mai scurt timp posibil solicitarilor.

Va asteptam in lumea KosmosKids!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.