Program afiliere inovius.ro/ - 2Performant
Screenshot of inovius.ro

inovius.ro/ affiliate program

Ranking

444th

General

20th

Category

Commission

6.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

21 days

Description

Salutări din partea echipei Inovius! Suntem un magazin online energic și versatil care vine în întâmpinarea cumpărătorilor cu soluții pentru casă și grădină, bebeluși și copii, dar în același timp și pentru sport și activități, publicul țintă fiind familiile din mediul urban, în special cele care locuiesc la casă. Cu trecerea anotimpurilor ne transformăm și

Read More

Salutări din partea echipei Inovius!

Suntem un magazin online energic și versatil care vine în întâmpinarea cumpărătorilor cu soluții pentru casă și grădină, bebeluși și copii, dar în același timp și pentru sport și activități, publicul țintă fiind familiile din mediul urban, în special cele care locuiesc la casă.

Cu trecerea anotimpurilor ne transformăm și noi sugestiile, de la brazi de crăciun până la jucării de exterior, piscine de grădină, având în orice moment al anului idei din belșug pentru a înveseli ziua și viața cumpărătorilor noștri. Practic atât produsele noastre de top, cât și coșul mediu variază in funcţie de sezonul de cumpărături de la 250 la 450 Lei.

Ne evidențiem față de concurență și avem o rată de retur foarte mică din următoarele 3 motive:
1. Confirmăm toate comenzile telefonic, astfel asigurându-ne ca toți clienții au luat la cunoștință ziua livrării coletului si conținutul acestuia.
2. Acordăm o grijă deosebită actualizării stocurilor și a modelelor
3. Venim in întâmpinarea clienților cu soluții foarte rapide și simple atunci când este vorba despre modificări ale produselor din comenzi sau retururi.

Suntem încântați să ne lansăm pe 2performant și să beneficiem de sprijinul afiliaților pentru a da vestea mai departe și vă așteptăm cu drag în programul noastră de afiliere.

www.inovius.ro
contact@inovius.ro
0786-166-125

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.