Program afiliere cartersoshkosh.ro - 2Performant
Screenshot of www.cartersoshkosh.ro

cartersoshkosh.ro affiliate program

Ranking

160th

General

6th

Category

Commission

10.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

29 days

Description

Carter’s este cea mai bine vândută marcă de îmbrăcăminte pentru copii din Statele Unite ale Americii. Brandul a fost lansat în România în 2019, prin importatorul oficial localizat în Cluj-Napoca, Carter’s OshKosh Romania – www.cartersoshkosh.ro! Oferim calitate și valoare într-o gamă completă de haine, cadouri și accesorii pentru bebeluși și copii. Alături de Carter’s, OshKosh

Read More

Carter’s este cea mai bine vândută marcă de îmbrăcăminte pentru copii din Statele Unite ale Americii. Brandul a fost lansat în România în 2019, prin importatorul oficial localizat în Cluj-Napoca, Carter’s OshKosh Romania – www.cartersoshkosh.ro! Oferim calitate și valoare într-o gamă completă de haine, cadouri și accesorii pentru bebeluși și copii. Alături de Carter’s, OshKosh B’gosh este una dintre cele mai apreciate mărci de îmbrăcăminte pentru copii din lume.

Ne dorim de la afiliați o relație de durată, bazată pe rezultate și suport reciproc, de aceea vom oferi condițiile maxime și optime de colaborare, precum și transparență totală.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.