buy4baby.ro/ affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.buy4baby.ro

buy4baby.ro/ affiliate program

Ranking

673rd

General

41st

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

19 days

Description

O afacere de familie dedicata sigurantei si bunastarii copiilor. Firma noastra a implementat un concept inovativ in Bucuresti, de inchiriere de echipamente si jucarii pentru bebelusi si copii. Acum ne extindem activitatea catre vanzarea de produse menite sa ii protejeze pe cei mici. Castile antifonice sunt un best-seller, fiind din ce in ce mai des

Read More

O afacere de familie dedicata sigurantei si bunastarii copiilor. Firma noastra a implementat un concept inovativ in Bucuresti, de inchiriere de echipamente si jucarii pentru bebelusi si copii. Acum ne extindem activitatea catre vanzarea de produse menite sa ii protejeze pe cei mici. Castile antifonice sunt un best-seller, fiind din ce in ce mai des luate de parinti pentru cei mici atunci cand merg la concerte, botezuri, evenimente aviatice etc. Elementele de protectie pentru mobilier reprezinta de asemenea o atractie pentru parintii cu copii mici – toti cei cu copii de 1-3 ani stiu ce griji provoaca muchiile si colturile mobilierului….
Ne adresam unei nise destul de clar delimitate – parinti cu copii mici, preocupati de sanatatea si dezvoltarea acestora. Acesti parinti, care uneori sunt foarte preocupati de tot ce tine de copii lor, se informeaza mult din mediul online.
Sunem oricand disponibili pentru a comunica direct cu clientii si partenerii nostri. Ca urmare, clientii nostr ibeneficiaza de livrarea sau predarea produselor cu incadrarea in termene foarte scurte.
In cadrul programului de afiliere perioada de aprobare a comisioanelor este scurta, de numai 30 zile si o perioada de recurenta de 60 zile, avantaj potentat de faptul ca acordam comisioane la un nivel de 8%, mai mare decat media nisei.
Nu acceptam promovare prin Google PPC sau Facebook Ads.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.