bigstep.ro Affiliate Program
Screenshot of www.bigstep.ro

bigstep.ro

Ranking

91st

General

6th

Category

Commission

8.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

74 days

Description

Infiintata in 2011, bigstep.ro a cunoscut o dezvoltare constanta, ajungand in prezent sa fie cel mai important actor de pe piata comercializarii incaltamintei pentru copii. Din dorinta de a oferi clientilor nostri cele mai bune produse in materie de pantofi pentru copii, compania noastra a adunat sub brandul bigstep®, un numar de peste 10 marci

Read More

Infiintata in 2011, bigstep.ro a cunoscut o dezvoltare constanta, ajungand in prezent sa fie cel mai important actor de pe piata comercializarii incaltamintei pentru copii.

Din dorinta de a oferi clientilor nostri cele mai bune produse in materie de pantofi pentru copii, compania noastra a adunat sub brandul bigstep®, un numar de peste 10 marci care exceleaza prin calitate si design pe piata internationala, si care au cucerit foarte repede si publicul romanesc.

Tinand cont de succesul inregistrat si de necesitatea acoperirii unei piete deficitare din punct de vedere al ofertelor locale, bigstep® a lansat pe piata romaneasca branduri ca Pediped, Ricosta, Biomecanics, Garvalin, Agatha Ruiz de la Prada, Primigi, Pablosky, Geox, Guess, Ralph Lauren, devenind in acelasi timp unic importator si distribuitor in Romania pentru mare parte din aceste marci.

Din materiale de o calitate superioara, creati printr-o imbinare a mestesugului cu tehnica echipamentelor moderne, o mare parte din cele peste 1000 de modele comercializate de bigstep®, sunt aprobate si recomandate de asociatiile medicale de podriatie ca fiind benefice cresterii si dezvoltarii sanatoase a picioarelor copiilor.

Misiunea bigstep® a devenit aceea de a oferi ” Incaltamintea potrivita pentru copilul tau”, de a aduce un nou motiv de bucurie in fiecare zi, stiind ca un copil fericit face un parinte si mai fericit!

Cu doua magazine in Afi Palace Cotroceni si Polus Center Cluj, bigstep incearca sa fie cat mai aproape de clientii sai, oferindu-le sansa sa descopere produsele si sa capete incredere in serviciile noastre.

Pentru comenzile online, livrarea este gratuita indiferent de valoare comenzii. Acestea sunt livrate in 24-48 de ore prin intermediul Cargus.

Ca metode de plata, acceptam atat plata ramburs cat si plata cu cardul, standard sau pana la 3 rate.

Valoarea medie a unei comenzi inregistrate pe site-ul bigstep.ro este de 175 RON.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.