Program afiliere bekid.ro - 2Performant
Screenshot of www.bekid.ro

bekid.ro affiliate program

Ranking

212th

General

10th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

48 days

Description

BeKid este unul dintre cei mai importanti furnizori online de produse pentru copii. Produsele din magazinul BeKid au fost alese dupa calitate si siguranta. Ne diferentiem de alte magazine de profil prin livrarea rapida, calitatea produselor, selectia si diversitatea de produse, serviciul de clienti, confidentialitate si securitate, informatii detaliate, si review-uri reale si verificate din

Read More

BeKid este unul dintre cei mai importanti furnizori online de produse pentru copii. Produsele din magazinul BeKid au fost alese dupa calitate si siguranta. Ne diferentiem de alte magazine de profil prin livrarea rapida, calitatea produselor, selectia si diversitatea de produse, serviciul de clienti, confidentialitate si securitate, informatii detaliate, si review-uri reale si verificate din partea clientilor.

Oferim o gama completa de produse pentru mamici, pentru viitoare mamici, pentru copii si adolescenti, printre care : patuturi, produse de puericultura mica, haine si incaltaminte, jucarii de interior si exterior, jucarii LEGO, scaune auto si carucioare, biciclete si vehicule pentru copii, produse pentru camera bebelusului sau a copilului, echipament sportiv, iar numarul de produse este in continua crestere.

Misiunea noastra este sa aducem fericire in viata clientilor nostri. Pentru a realiza acest obiectiv, ne-am propus sa ne focusam pe imbunatatirea satisfactiei clientilor, colaborarea cat mai buna cu partenerii de afaceri pentru a oferi calitate, inovatie si valoare.

Toate produsele sunt actualizate zilnic astfel ca nu exista riscul de a nu incasa comisionul in urma unei vanzari. Termenul de livrare este de 1-2 zile.

Comisionul oferit afiliatilor 2Parale: 5%
Nu este acceptata promovarea prin Google Adwords.
Perioada de recurenta: 1 luni

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.