baby24.ro Affiliate Program
Screenshot of www.baby24.ro

baby24.ro

Ranking

456th

General

25th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

90 days

Currency

RON

Time to payment

9 days

Description

Baby24 este un magazin online destinat vanzarii articolelor pentru copii. Acest magazin face parte din portofoliul firmei Netex Consulting, firma romaneasca ce administreaza peste 200 magazine-online in toata lumea. Baby24 este creeat de mamici pentru mamici! Pe langa portofoliul extins de produse, echipa baby24 poate oferi consultanta in efectuarea unei bune alegeri. Beneficiile programului de

Read More

Baby24 este un magazin online destinat vanzarii articolelor pentru copii. Acest magazin face parte din portofoliul firmei Netex Consulting, firma romaneasca ce administreaza peste 200 magazine-online in toata lumea.
Baby24 este creeat de mamici pentru mamici! Pe langa portofoliul extins de produse, echipa baby24 poate oferi consultanta in efectuarea unei bune alegeri.

Beneficiile programului de afiliere baby24.ro:
– aprobam comisioanele in maxim 15 de zile calendaristice
– sunteți acceptat automat în programul nostru de afiliere, deci veți începe să câștigați bani imediat
– posibilitatea de promovare

Cum puteți promova produsele noastre?
– prin facebook: puteți folosi acest canal de promovare, indiferent dacă este vorba de postări organice sau de reclame Facebook.
– baby24.ro permite promovarea produselor sale prin Google Adwords. Este interzisa folosirea in campaniile Cost-Per-Click si Google Adwords anumitor cuvinte cheie si nume de domenii, dupa cum urmeaza: „baby24”, „baby24.ro” , etc. scris in orice combinatie de litere mici si litere mari sau in varatiuni si derivate de la nume. Orice comision înregistrat astfel va fi respins.
– folosind articole cu recomandări ale produselor disponibile pe baby24.ro
– prin campanii clasice de display ads

Restricții:
– pentru a organiza campanii de e-mail marketing, trebuie să primiți acordul nostru în scris.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.