Program afiliere revizieshop.ro - 2Performant
Screenshot of www.revizieshop.ro

revizieshop.ro affiliate program

Ranking

441st

General

10th

Category

Commission

5.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

26 days

Description

RevizieSHOP.ro este rezultatul fuziunii www.revizieopel.ro si www.reviziechevrolet.ro. La acest proiect se vor adauga si alte marci mari precum Audi, Skoda sau Volkswagen. Cu o experienta in piese auto de peste 8 ani de zile incercam sa aducem piese de calitate superioara la un cost pentru orice buzunar. Avand ca punct de plecare marcile Opel si

Read More

RevizieSHOP.ro este rezultatul fuziunii www.revizieopel.ro si www.reviziechevrolet.ro. La acest proiect se vor adauga si alte marci mari precum Audi, Skoda sau Volkswagen. Cu o experienta in piese auto de peste 8 ani de zile incercam sa aducem piese de calitate superioara la un cost pentru orice buzunar. Avand ca punct de plecare marcile Opel si Chevrolet in 2010 am reusit sa ducem o linie ascendenta si sa acoperim toate marcile importante din piata. In 2012 am deschis si un service multimarca care in prezent a ajuns la 8 posturi de lucru cu echipamente de ultima generatie si cu personal atent selectionat. Incercam pe aceasta cale sa facem o colaborare fructuasa cu 2parale iar ulterior cu 2 performant.

Oferim transport gratuit la comenzi ce depasesc 200 ron, oferim un sistem de bonusare unic ce recompenseaza fidelitatea cu discount de pana la 10% https://www.revizieshop.ro/bonus.php

Cum puteti promova produsele noastre?
Prin Facebook: atat prin postări organice, dar și Facebook ads.
Folosind articole cu recomandări ale produselor disponibile
Prin campanii clasice de display si Google ads
Pe site-uri care centralizează oferte sau site-uri de cashback
Prin campanii de e-mail marketing

Vrem sa ne diferentiem de alte site-uri concurente prin calitatea produselor; un client multumit va aduce intoteauna mai multi posibili clienti.

Ne adresam clientilor de toate varstele, dorim sa incurajam si reprezentantele sexului frumos sa aleaga cu atentie piesele pe care altadata le comandau doar barbatii.

Comisionul oferit este de 5%.

Pe langa calitatea produselor oferite un alt element la care tinem foarte mult este calitatea serviciilor; astfel vom incerca sa onoram in cel mai scurt timp posibil orice comanda primita si sa verificam compatibilitatea pieselor comandate. Acest lucru va atrage finalizarea rapida a comenzilor si procesarea la timp a comisioanelor.

Este acceptata promovarea prin Facebook, Google AdWords si E-Mail Marketing.

Spor la conversii!

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.