retro-concurs.ro Affiliate Program
Screenshot of retro-concurs.ro

retro-concurs.ro

Ranking

568th

General

21st

Category

Commission

11.0%

per sale

Cookie life

30 days

Currency

RON

Time to payment

- days

Description

Retro-Concurs este un proiect ambițios, demarat pentru sprijinirea valorilor românești și a comunității iubitorilor și pasionaților de Dacia. Este singurul concurs care oferă în fiecare an ca premiu cel mare, prin tragere la sorți, o Dacia 1300 complet restaurată. Astfel, a fost lansată revista „Restaurat în ROMÂNIA”, pentru ca fiecare român care o achiziționează, să

Read More

Retro-Concurs este un proiect ambițios, demarat pentru sprijinirea valorilor românești și a comunității iubitorilor și pasionaților de Dacia.
Este singurul concurs care oferă în fiecare an ca premiu cel mare, prin tragere la sorți, o Dacia 1300 complet restaurată. Astfel, a fost lansată revista „Restaurat în ROMÂNIA”, pentru ca fiecare român care o achiziționează, să intre automat în tragerea la sorți, cu o șansă de câștig.

“Restaurat în ROMÂNIA” este o publicație de o calitate superioară, realizată cu o deosebită atenție și beneficiind de o grafică impecabilă, ce prezintă poveștile de succes (sau eșec) ale proiectelor de restaurare demarate de iubitorii de mașini istorice din țara noastră.

Domeniul restaurărilor auto este un domeniu în care trebuie să pui suflet și să îți respecți munca, pentru a avea un rezultat cu care să te mândrești. Cei care sunt la început de drum vor găsi în paginile revistei, informații utile extrase din experiențele personale ale celor care sunt deschizători de drumuri.

În prezent mașina este în plin proces de restaurare, iar din 1 Decembrie va fi expusă într-un mall din București, pentru ca pasionații de produse 100% românești să o poate admira și fotografia, urmând ca în data de 23 Decembrie 2017 să aibă loc, public, tragerea la sorți, în aceeași locație.

De asemenea, pe 1 Decembrie, o comisie reprezentantă a partenerului Retromobil Club Romania va fi prezentă în respectivul mall pentru a face evaluarea istorică a Daciei 1300 oferite ca premiu și, astfel, mașina va căpăta certificarea “Vehicul istoric” cu toate avantajele legale (impozit zero, taxe de rovinietă zero, etc.).

Pe pagina de Facebook Retro Concurs a fost implementat și un sistem informatic automat pentru promoția “Dublează-ți șansele”. Astfel, oricine dă like și share la postările de pe pagina Retro Concurs, primește, în ziua premergătoare extragerii, dublarea șanselor acumulate până la momentul respectiv prin achiziționarea revistei “Restaurat în ROMÂNIA”.

Revista poate fi comandată din magazinul online aflat pe site-ul oficial : www.retro-concurs.ro, la prețul de 60 lei (format tipărit) sau 50 lei (formatul electronic).

Comisionul oferit pentru afiliere este de 11% cu aprobare la 30 de zile. Dacă sistemul informatic al platformei 2Performant va permite, aprobările se vor face automat în momentul în care clientul ridică revista de la curier ( API curier ne informează despre statusul livrarii).

– Nu vom anula comisioanele pentru comenzile care sunt returnate în termenul legal de 14 zile. Pana în acest moment avem rata de refuz ridicare colet sub 0.1%.
– Oferim gratuit câte un număr din fiecare revista acelora dintre voi care doresc să participe la dezvoltarea acestui proiect.
– Celor care scriu articole pe blogurile personale le oferim gratuit promovarea pe paginile de Facebook (cea oficială și cele partenere) în măsura în care doresc acest lucru.
– Vom oferi informatii afiliaților înainte ca acestea să fie publicate pe pagina de Facebook a concursului.

Proiectul nu se va opri în data de 30 Decembrie 2017 odată cu înmanarea acestui premiu, ci va continua, dar deocamdată aceasta este o informație confidențială pe care doar voi o primiți. Planurile viitoare sunt foarte ambițioase și foarte elaborate și abia asteptăm să vi le împartășim acelora dintre voi care vor alege să participe la promovarea acestui proiect.

Având în vedere că acest proiect are ca scop sprijinirea unei comunități (a pasionaților de vehicule istorice) suntem deschiși la orice feedback din partea voastră privind dezvoltarea proiectului.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.