Program afiliere motored.ro - 2Performant
Screenshot of www.motored.ro

motored.ro affiliate program

Ranking

228th

General

8th

Category

Commission

6.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

16 days

Description

Magazin online cu o gama diversa de produse moto. De la Echipamente , imbracaminte, casti moto , produse de intretinere ( ulei moto, solutii tehnice ) , anvelope moto si piese moto. Oferim clientilor beneficii unice: – Livrare gratuita in peste 170 localitati la plata cu cardul online. Astfel motivam clientii sa faca comanda in

Read More

Magazin online cu o gama diversa de produse moto. De la Echipamente , imbracaminte, casti moto , produse de intretinere ( ulei moto, solutii tehnice ) , anvelope moto si piese moto.
Oferim clientilor beneficii unice:
– Livrare gratuita in peste 170 localitati la plata cu cardul online. Astfel motivam clientii sa faca comanda in site si sa inregistreze comisionul.
– Cadouri si produse complementare gratuit ( solutii de curatat, servetele de curatat + multe altele ) pentru anumite praguri de comanda. Motivatia de a creste cosul de cumparaturi.
– Gama variata de produse ( clientul isi poate gasi absolut tot ce are nevoie intr-un singur loc, de la haine la solutii de curatat si multe altele)

Comisionul standard poate fi marit punctual pentru afiliatii cu multe conversii/valori mari. Aprobam comenzile in scurt timp pentru ca fiind vorba uneori de consumabile acestea nu mai pot fi returnate.
Suntem deschisi la diverse colaborari si ne dorim sa crestem impreuna.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.