epiesa.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of www.epiesa.ro

epiesa.ro affiliate program

Ranking

37th

General

2nd

Category

Commission

3.0%

per sale

Cookie life

31 days

Currency

RON

Time to payment

43 days

Description

PROGRAMUL DE AFILIERE epiesa.ro SE VA INCHIDE INCEPAND CU DATA DE 12.12.2019. Va multumim pentru colaborare si pentru implicarea voastra in campania epiesa.ro. Va vom anunta in momentul in care vom reporni programul de afiliere. Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, va rugam sa nu le mai folositi incepand cu data 12.12.2019. In

Read More

PROGRAMUL DE AFILIERE epiesa.ro SE VA INCHIDE INCEPAND CU DATA DE 12.12.2019.

Va multumim pentru colaborare si pentru implicarea voastra in campania epiesa.ro. Va vom anunta in momentul in care vom reporni programul de afiliere.

Uneltele de promovare vor deveni inactive. Prin urmare, va rugam sa nu le mai folositi incepand cu data 12.12.2019.

In cadrul retelei de marketing afiliat 2Parale iti ofertim bani pentru promovarea online a produselor noastre! Fiecare vanzare realizata de tine va fi recompensata printr-un comision.

In cadrul retelei de marketing afiliat 2Parale iti ofertim bani pentru promovarea online a produselor noastre! Fiecare vanzare realizata de tine va fi recompensata printr-un comision.

Oferta noastra contine peste 1.100.000 de produse de la cele de mecanica si electrica pana la accesorii auto, acestea fiind fabricate de catre producatorii consacrati din industrie.

Identificarea pieselor auto se face conform seriei de sasiu folosind programele de service ale fiecarei marci in parte. Compatibilitatea pieselor identificate este de 100%.

Epiesa.ro se adreseaza celor ce doresc sa-si repare masina la pretul corect folosind piese de calitate ce beneficieaza de garantie.

Pentru fiecare comanda sau vanzare din magazinul epiesa.ro, venita ca urmare directa a recomandarilor din website-urile tale, vei fi rasplatit cu un comision de 5% din valoarea vanzarii.

Epiesa.ro este lider in vanzarea de piese auto online in Romania, clientii sai bucurandu-se de cele mai bune preturi din piata cat si de servicii de top ce ne diferentieaza de concurenta.

Nu ai nevoie de experienta sau cunostinte de programare pentru a promova online, noi iti vom pune la dispozitie instrumente de promovare unice, originale si atragatoare.

Ai multiple posibilitati de a promova produsele epiesa.ro pentru a castiga bani:
• intr-unul sau mai multe website-uri pe care le detii;
• in forumuri;
• in retelele sociale;

Ca si instrumente de promovare ai de ales intre:
• link-uri de afiliere;
• widget-uri de produse;
• pool de campanii (o zona de bannere in format standard care se afiseaza in rotatie);
• slider de produse.

Este interzisa folosirea numelui domeniului ca si cuvant cheie in promovarea google adwords sau orice combinatie a acestuia.

Un simplu banner afisat pe site-ul tau iti va creste, fara indoiala, veniturile. Iar partea buna este ca plata se face lunar, conform regulamentului 2parale.ro.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.