chingiexpert.ro Affiliate Program
Screenshot of www.chingiexpert.ro

chingiexpert.ro

Ranking

593rd

General

22nd

Category

Commission

3.0%

per sale

Cookie life

60 days

Currency

RON

Time to payment

3 days

Description

SUNTEM PRODUCATORI ROMANI de chingi de ancorare si ridicare, fabricam produse PREMIUM , chingi si produse conexe intrebuintate in ancorarea, manipularea si securizarea transportului de marfa si a manipularii sarcinilor. SIGURANTA reprezinta PRIORITATEA NOASTRA NUMARUL UNU! In fabricarea produselor, Chingi Expert, respecta intru-totul cele mai inalte standarde si normele impuse la nivel european, fabricand astfel

Read More

SUNTEM PRODUCATORI ROMANI de chingi de ancorare si ridicare, fabricam produse PREMIUM , chingi si produse conexe intrebuintate in ancorarea, manipularea si securizarea transportului de marfa si a manipularii sarcinilor.

SIGURANTA reprezinta PRIORITATEA NOASTRA NUMARUL UNU!

In fabricarea produselor, Chingi Expert, respecta intru-totul cele mai inalte standarde si normele impuse la nivel european, fabricand astfel doar chingi omologate si certificate in conformitate cu Norma Europeana.
Fiecare faza de productie este controlata si verificata in fabrica noastra din Deva, materiile prime utilizate fiind materiale de provenienta europeana.

Chingi Expert livreaza produsele la nivel national la preturi de producator, cu mult mai accesibile decat cele practicate pe piata de profil. Compania dispune de resursele necesare pentru a onora inclusiv comenzi urgente, asigurand livrarea produselor in 24 de ore.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.