autoinlocuire.ro affiliate marketing program - 2Performant
Screenshot of autoinlocuire.ro

autoinlocuire.ro affiliate program

Ranking

493rd

General

22nd

Category

Commission

1.0€

per lead

Cookie life

30 days

Currency

EUR

Time to payment

- days

Description

De ce sa devii partenerul Autonom? Promovăm împreună dreptul șoferilor de a beneficia de mașină de înlocuire, fără costuri, dacă sunt partea păgubită într-un accident auto. Comisioane aplicabile pentru afiliatii 2Parale: – 1 euro pentru fiecare lead valid inregistrat; – Promovezi un serviciu fara costuri pentru clientul final; – Clienții beneficiază facil, rapid și fără

Read More

De ce sa devii partenerul Autonom?

Promovăm împreună dreptul șoferilor de a beneficia de mașină de înlocuire, fără costuri, dacă sunt partea păgubită într-un accident auto.
Comisioane aplicabile pentru afiliatii 2Parale:
– 1 euro pentru fiecare lead valid inregistrat;
– Promovezi un serviciu fara costuri pentru clientul final;
– Clienții beneficiază facil, rapid și fără costuri de acest serviciu, oriunde în țară.

Un lead valid este cel înregistrat pe pagina: https://autoinlocuire.ro/solicita-masina/ și care a trecut de verificarea internă (răspunde la telefon/mail, are nevoie si ii este livrata mașina de inlocuire).

Autonom este un furnizor integrat de soluții de mobilitate, prezent în 31 de orașe din România, printr-o rețea națională unică.
Oferim o gamă variată de servicii clienților noștri, companii și persoane fizice, precum: închirieri auto pe termen scurt sau mediu, leasing operational auto sau pentru echipamente, transferuri cu șofer, asistență rutieră și mașină de înlocuire în caz de accident, vânzări mașini rulate, servicii de fleet management și întreținere a flotelor.

Read Less
APPLY TO PROGRAM GET LISTED HERE

Tools available

Banners

Product feeds


Same category programs.